8 нежелани подаръка с лоша енергия

1841
8 нежелани подаръка с лоша енергия
Снимка: Unplash

Има някои подаръци, които излъчват негативизъм и обещават неприятности на получателя. Ето няколко предмета, които никога не трябва да подарявате на вашето семейство и близки!

1. Кърпа

Кърпата е символ на разделение в едно семейство и ако е за баня, препоръчително е да дадете комплект. Или, ако наистина искате да подарите точно този артикул, добавете ръчно изработени детайли към кърпата, индивидуален дизайн с обрат. Такъв подарък ще носи вашата енергия. Ако бродирате, да речем, сърце върху подарък за любимия човек, то ще се превърне в красиво нещо, излъчващо късмет и добро настроение.

Как да изберете перфектния подарък за вашата половинка?

2. Огледала

Огледалата се считат за мистични предмети и подаряването им е опасно заради лошата енергия, която такъв подарък ще разпространи в цялата стая. Подаръкът може да се приеме като пасивно-агресивен намек за самоусъвършенстване и недостатъци във външния вид на получателя. Вместо огледало, помислете дали да не подарите предмети на изкуството или декоративни предмети, които подобряват пространството и отразяват личността на собственика, а не външния му вид, без значение колко е красив.

3. Изкуствени цветя

Не е обичайно да се дават подаръци, които имат „мъртва енергия“, за да не донесат нещастие и проблеми на домакинството. Тези неща е най-добре да не се купуват.

4. Дарени вещи

Даването на собствен подарък втори път се счита за лошо възпитание. Ако искате да се отървете от нещо, то просто се прехвърля или продава срещу номинална цена. Тази вещ е еспособна да отнеме благополучието и късмета на дарителя.

5. Плетива

Младите и неомъжени момичета не трябва да подаряват на любимите си нещо, което сами са изплели. Смята се, че това може да доведе до изневяра на мъжа. На всички останали не е забранено да обменят топли подаръци, направени собственоръчно.

6. Портфейл

Страхотен вариант! Но има едно „но“ - портфейлът не може да бъде даден празен. Ако искате да подарите на близките си точно такъв подарък, тогава не забравяйте да поставите хартиена банкнота от всякаква деноминация вътре.

Кой е най-добрият подарък при ходене на гости?

7. Антични бижута

Бижутата с история несъмнено ще покажат на получателя какво чувствате към него, тъй като тези неща обикновено не са евтини. Но има някои предразсъдъци по отношение на такива подаръци. Например, не се препоръчва да подарявате антични бижута на любими хора, защото нямате абсолютно никаква представа дали тези, които преди са притежавали тези предмети, са живели щастливо. В крайна сметка, енергията на бившия собственик ще се прехвърли на новия и той има проблеми.

8. Ножове

Най-често срещаният подарък, надарен с лоша енергия, са ножовете и всички пробиващи и режещи предмети. Поверието идва от Изтока, където се смяташе, че всяко нещо с остри ръбове и ъгли е въплъщение на зли духове. Така подареният нож може да предизвика кавги и раздори с близките. Да не се подаряват като сватбен подарък. Според знака такъв брак няма да изтрае дълго и по време на празника е вероятно да се случи пробождане. В крайна сметка, този предмет символизира война и насилие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гозба на деня - Домашно пържено кюфте, царят на българската кухня

Колко ястия се слагат на масата на Великден?

Велика събота 2024 - какво може и какво НЕ може да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com