Ако повтаряте следващите мантри, може да промените драстично живота си

5057
Ако повтаряте следващите мантри, може да промените драстично живота си
Снимка: iStock

Ако повтаряте следващите мантри за седмица или месец, може да промените драстично живота си Силата на мисълта е изключителна. Неслучайно се смята, че нашите мисли могат да се материализират според това колко силно мислим за определено нещо. Затова думите и действията ни трябва да бъдат позитивни, за да напълни живота си с радост. Мантрите са един начин, с който можем да го направим. Това са определени изречения, които е хубаво да си повтаряме по няколко пъти всеки ден, за да се чувствате спокойни и да привлечем щастието в живота си. Смята се, че ако повторите една мантра 125 000 пъти, тя ще достигне до най-голяма дълбочина в душата ви, ще промени възгледите ви и ще привлече онова, което изразява. Ако повтаряте следващите мантри за седмица или месец, може да промените драстично живота си към по-добро.

Аз съм точно там, където трябва да бъда – повторете по три пъти на глас или наум.

Предавам своите тревоги на Вселената – повторете по три пъти на глас или наум, когато се чувствате тревожни или притеснени. Използвайте силата на визуализирането, за да предадете бремето, което носите на Вселената и да се избавите от него.

Знам, че съм обичана и подкрепяна през целия ден – повторете по три пъти наум или на глас сутрин след събуждане. За по-голям ефект прегърнете тялото си и бъдете спокойни – Вселената ще се погрижи за вас.

Избирам всеки ден да се чувствам добре в кожата си – повторете по три пъти наум или нас, докато сте застанали пред огледалото, за да си вдъхнете увереност, когато имате нужда от такава.

Това също ще премине – много силна мантра, която трябва да повторите по седем пъти наум или на глас, когато имате нужда от позитивизъм в живота си. Така ще се избавите по-лесно от трудна ситуация.

Аз без усилие създавам живот, който обичам – повторете по шест пъти на глас или наум, за да материализирате мантрата.

Освобождавам миналото си и прощавам на себе си – поставете ръцете върху сърцето си и повторете на глас или наум пет пъти. Много полезна мантра, ако не можете да се откъснете от нещо или някого от вашето минало.

Взимам всички си решения с любов – чудесна мантра по време или след медитация. Поставете ръце върху сърцето си, вдишайте и издишайте дълбоко три пъти. Повторете 11 пъти мантрата, после пак вдишайте и издишайте три пъти. Ще се почувствате много по-уверени, силни и решителни.

Нещата винаги работят в моя полза – повторете наум или на глас три пъти мантрата, когато имате нужда от глътка оптимистично мислене.

Всичко, което трябва да излекувам, вече е вътре в мен – поставете ръцете върху сърцето си и повторете мантрата пет пъти на глас или наум.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com