Амулет за късмет – кой талисман за коя зодия е предназначен

62069
Амулет за късмет – кой талисман за коя зодия е предназначен
Снимка: iirliinnaa / Pixabay

Някои смятат, че е необходимо да носим със себе си определени неща, които привличат всичко най-добро в живота.

  • Амулет за късмет пази от различни неща и всяка зодия си има свой талисман

Вярваш ли в съдбата?

Време е да помислиш за избора на талисман. Астролозите вярват, че всеки представител на зодиакалния кръг има свои собствени амулети, които го пазят:

Овен

Талисманите за Овен трябва да се избират в съответствие с техния знак на елементите на огън. Изображенията на Слънцето, звездите и пламъците са идеални. Освен това са подходящи малки амулети под формата на будисткия символ Дорджи. Подходящи са и опашките на животните  - както истински, така и изкуствени аналози. Такива ще предпазят от всички неприятности. На Овен помага и червеният цвят.

Телец

Телецът е защитен от самата Земя. Ето защо за талисман е по-добре да избере предмети, изработени от естествени камъни, които съдържат правилната енергия за този знак. Червеният цвят, дори петната му, носи неприятности – за разлика от розовото, зеленото и синьото.

Близнаци

Талисманът за Близнаци трябва да има намек за двойствеността на самата им зодия. Може да е нещо с изображение на маска, ключ, книга. И огледалото работи най-добре. То е отражение на тяхната природа. Може дори да се зашие в дрехи, така че да прогони злите намерения от самите Близнаци.

Рак

Като воден знак Раците са покровителствани от всичко с образа на морски обитатели - костенурки, делфини, риби. Подходящ е и талисман от черупки. Добра идея е изборът на сребро като материал за висулки, а в самите талисмани бели или сребърни нюанси, без нищо червено.

Лъв

Червен конец на ръката - какво не знаете за този обичай?

Мадона, Джони Деп, Ани Лорак, Лейди Гага, Леонардо ди Каприо… Какво обединява тези звезди? Всички те и множество други обществен...

Под егидата на Слънцето Лъвът имат късмет. Така амулетите под формата на небесно тяло, звезди и дори слънчоглед са идеални за него. Не е лошо за защита и камъни от типа на: хризолит, цитрин, кехлибар и рубин.

Дева

Девата е защитена от самата Майка Земя, затова и изображения или символи на планетата са добър талисман. Плодовите миниатюри ще донесат богатство и здраве, докато естествените камъни с дупка в средата ще донесат любов и късмет. И най-добре от всичко защитава яспис.

Везни

Висулки под формата на везна са подходящи за представителя на зодия Везни и са чудесни за талисман! Звучи банално, но талисманите за тази зодия трябва да съчетават баланс и хармония. Най-добре е да изберете амулети от мед, нефрит, корал или тюркоаз. Това ще привлече късмет. Изображенията на водно конче или пчела ще ви помогнат да намерите любовта.

8 предмета, които ще ви донесат късмет

Суеверен ли си? Доверявате ли се на енергиите? Имате ли нужда от амулет, който да ви защитава и да ви дава необходимия тласък, за да пр...

Скорпион

Скорпионите често са късметлии, така че не им да носят талисман, през цялото време. Използването на монети с дупка в средата, символи на жаба или елемент на вода ще помогнат за укрепване на енергията им, когато трябва да постигнат нещо сериозно. Пентаграмата и осемконечната звезда са техен символ. Талисмани с изображения на ябълка и змия ще донесат любов на жените, а талисман с форма на рог - на мъжете.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са защитени от птиците Феникс и скарабея, а всичко с "конска" тема ще донесе късмет - от подкова до ездач. Може да използват и знаците на лилия, минзухар и карамфил. Това са цветята на тази зодия. Сините и лилавите цветове имат магически сили.

Козирог

Талисман за щастие и здраве според зодията

От древността до днес хората вярват, че талисмани и амулети им носят щастие и късмет. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че...

За Козирог подходящи за талисман антични фигурки, стари монети, необичайни медальони. Символите на костенурките ще привлекат късмет в живота, а амулети с пчела в бизнеса. По-добре е да изберете в лилави и кафяви нюанси. Работят и „техните“ камъни - ахат, оникс, гранат.

Водолей

Много Водолеи са скептични към талисманите, но няма да се откажат от амулета „за всеки случай“. Нещо от алуминий, аметист, лапис лазули и аквамарин за късметса добра опция. Подходящи са и амулети с изображения на пчела, водно конче, гълъб или висулка под формата на египетския символ на живота Анкх.

Риби

Много представители на зодия Риби вярват в съдбата. Те внимателно подхождат към избора на амулети. Най-добрият талисман за тях ще са изображения, свързани с водната стихия: риба, корали, вълни. Хералдическата линия ще им донесе късмет, а коралът, скален кристал, аквамарин, лунен камък и аметист ще ги спасят от злото око.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com