Англиканската църква създаде молитва за Катрин

8853
Англиканската църква създаде молитва за Катрин

Англиканската църква публикува молитва за херцогинята на Кеймбридж, която прекарва трети ден в болница заради остро гадене, предизвикано от бременността.

Църквата окуражава хората да казват молитвата у дома и тя вероятно ще бъде използвана в някои църкви, информира БГНЕС. Текстът й гласи: "Боже, Създателю наш, благодарим ти за чудото на новия живот и за мистерията на човешката любов. Молим се за Уилям, херцог на Кеймбридж, и Катрин, херцогиня на Кеймбридж, които се готвят да приемат като дар своето дете. Благодарим ти, че сме познавани от теб по име и обичани от теб от цяла вечност чрез нашия Бог Исус Христос. Амин".

Херцогинята реагира добре на лечението в болница "Крал Едуард VII" в Лондон, където беше приета в понеделник заради гадене, съобщиха от лечебното заведение. Херцогът на Кеймбирж прекара трети ден до нея. Междувременно графът и графинята на Уесекс станаха първите членове на кралското семейство, които публично коментираха бременността на Катрин.

Графът заяви, че двамата със съпругата му са "щастливи от новината", а графинята я определи като "идеален завършек на една страхотна година". "Изпитваме голяма симпатия към Катрин, познаваме човек, който е бил в същото състояние", допълни графът.

Редактор: Е. Гигова

Лондон и Париж планират да изтеглят посланиците си от Израел

Великобритания и Франция обмислят да изтеглят посланиците си в Израел заради плановете на страната да строи нови заселнически жилища ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com