Безспорно това е зодията с най-голям късмет

50186
Безспорно това е зодията с най-голям късмет
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да има доза късмет в живота си и за никого това не е тайна. Да, няма нищо лошо и да сте родени под щастлива звезда. До известна степен всеки е роден под така и това го прави да се чувства сигурен, успешен и да постига всичко, което иска. Астролозите са мнение обаче, че има една конкретна зодия, която просто е целуната от съдбата.

Нейните представители правят всичко с такава лекота, че все едно за тях няма препятствия. Може да се каже с пълна увереност, че Вселената им е напълно ясна и те нямат никакви затруднения да я разгадават. Не случайно се държат като крале и покоряват всякакви територии. Може би вече се досещате, че става въпрос за зодията Лъв.

Лъвовете по принцип са царски животни. Те не обичат да им се отказва, искат винаги да са под светлината на прожекторите и определено обичат да им се угажда. Ако някой им каже, че нещо не е възможно за тях, то определено ще му докажат противното. В любовта също са завоеватели и ревниво пазят своето. Ако дамата на сърцето им излиза с мъже, макар и приятели, то те са склонни на крайности, само и само да я запазят.

Лош късмет очаква тези 3 зодии до края на годината

Всеки би се радвал на късмет в живота и не би отказал доза щастие. Тази година също не беше лека и много от нас се надяват по-светло бъ...

Тази негова самоувереност и целеустременост прави лъвът и най-силният знак в зодиака. Буквално няма нещо, което да са си наумили и то да не се е сбъднало. С каквото и да се захване лъвът го прави с голям вкус и доза театралност. Той обича да го хвалят и да получава аплодисменти. Ако познавате представител на тази зодия, то със сигурност знаете за какво говорим. Те искат всички да бъдат очаровани от тях.

Лъвът обича да бъде ласкан. Ако искате да получите конкретна информация от него – това е начинът. Същото е и ако желаете да го имате за вечерта и дори завинаги. Той е склонен да се бракува с жената, която го кара да се чувства като цар и го боготвори постоянно. Като царска зодия той не се интересува от това да получава всичко, а само най-доброто. Определено има изтънчен вкус и ако искате да грабнете вниманието му, бъдете именно такива – неустоимо привлекателни, готови да бъдете завладени.

Трябва да знаете обаче, че лъвовете не харесват еднообразието. Те няма да ви изневерят, но се постарайте да му задържате вниманието. В противен случай биха се заглеждали и дори флиртували, а това не би се харесало на никоя жена. Добре е да изпълнявате всичките му желания и да му доставяте максимално удоволствие – все пак той е царят на джунглата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно