Българката през погледа на чужденците – красива, но разголена

103684
Българката през погледа на чужденците – красива, но разголена
Снимка: getty

Няма спор, че жените у нас са едни от най-красивите в целия свят. Почти няма чужденец, стъпил на българска земя, който да не е забелязал този факт още на летището. Попаднахме на статия, която описва по много интересен начин впечатлението на един чужденец за страната ни.

„Красивите български жени са по-скоро правило, а не изключение. Само не попадайте на лошата им страна.” Така започва статията си Ричард Чери, който е описал наблюденията си за българските жени.

И продължава: „Аз вярвам в максимата „Просто обичай жените, не се опитвай да ги разбереш!” И разбрах, че това важи с двойна сила за жените в България.

Беше ми дадена възможност и трябваше да реша дали да се преместя в България. Нещата, които знаех за страната преди това можеше да се поберат на гърба на пощенска марка. За това погледнах в интернет за повече информация, най-вече снимки. Снимките казват много, нали?

Отворих търсачката на изображения и първият въпрос, който зададох беше „Къде живеят хората в София?”. Отговор: В стари блокове с много апартаменти”. Следващият въпрос беше „С какво се хранят българите?”. Отговор: Домати и краставици със сирене отгоре. И третият въпрос „Как изглеждат българките?”

Все още мога ясно да си спомня деня, в който попаднах в сайта на "Мис България". Разбира се, че в която и държава да отвориш сайт на миски ще попаднеш на добре изглеждащи момичета. Но в българския сайт имаше една... много специална... беше носителка на Мис Монтана. Уау! Веднага разбрах, че мога да бъда с тази жена до края на живота си, беше прекрасна.

Добре де, може би малко преувеличих. Но си помислих „Мила, ако имаше още няколко такива като теб в страната ти, направо идвам.” И наистина отидох.

Разбира се, слизайки от самолета всъщност си помислих, че няма да виждам навсякъде момичета като Мис Монтана, може би съм прибързал със заключенията и всички ще се окажат с мустаци и с наднормено тегло. Но нямаше за какво да се тревожа, защото България се оказа пълна с прекрасни дами. Юпии!

Не ме разбирайте погрешно. Както навсякъде, не всяко момиче, което погледнеш изглежда перфектно, но в България изглежда, че просто има повече от „готините мацки”, както ги наричат в Америка.

Българските жени се обличат така, че максимално да подчертаят даденостите си. Всъщност може да бъде малко прекалено и леко стряскащо за чужденците, които току-що са стъпили на българска земя. Оглеждайки се по-внимателно дори можеш да си помислиш: „Това е малко прекалено, не е лошо да си облечеш още нещо”. Но е забележително как мъжкото око бързо свиква с гледката. И после, когато за седмица се върнеш в родната страна и забелязваш контраста, не си сигурен дали ти липсва разголената част или е по-добре без нея.

Когато обаче се разхождаш по „Витошка” и гледаш хубавите жени, които минават покрай теб, забелязваш, че мъжете тук не се разсейват толкова лесно, колкото ние - чужденците. Децата тук израстват с чалга (българската поп-фолк музика) клиповете. Те неофициално могат да се  нарекат „секси обучение” за момчетата и момичетата.”

*Статията продължава с няколко съвета за това как можеш да впечатлиш българката жена с поведението си и какво би й харесало. Остава въпросът - музиката ли ни е виновна или вината е в самите нас?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com