Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Четирите зодии, които не се притесняват да наранят другите с думите си

17 май 2021, 23:05 часа

Има хора, които не се тревожат за думите си и как те ще се отразят на другите хора. В тази статия ще разгледаме четирите зодии, които не се интересуват за това да наранят другите с думите си. Вижте кои са те: 

1. Скорпион 

Скорпионите са най-жестокият знак. Те нямат проблем да ходят над хората и / или да ги манипулират, за да получат това, което искат. Те имат безсърдечно отношение и са склонни да им липсва съпричастност към хората, които нараняват, сякаш вината на човека е, че е попречил на Скорпиона. Едно от нещата, които Скорпионите правят, е да говорят за предположенията, които имат за вас - вашите мотиви, намерения и ценности - и да реагират на тях, без да разберат дали тези предположения са верни. Трудно е да се защитиш, когато те обвиняват в неща, които не са непременно точни. Скорпионът обича да държи хората извън равновесие, така че когато нанасят удари, жертвите им лесно се рушат.

2. Рак 

Раците могат да излязат извън контрол със своите емоции и силно притежателен характер. Ако Ракът се почувства застрашен или губи нещо или някой, когото обича, те нанасят удари. Когато се чувстват така, те сякаш инстинктивно знаят къде да ударят, за да причинят най-голяма болка. Изглежда, че раците нямат страх от последиците от действията си и реагират, без да мислят за разрушенията, които могат да причинят. Въпреки че изпитват вина и угризения, това се случва дълго след жестокото им действие. Не искате да се забърквате с някой, когото обичат, защото той няма да се сдържи, причинявайки ви болка в замяна.

3. Козирог 

Козирозите са склонни да имат тъмна страна и когато отидат на това тъмно място, изхвърлят всички свои обичайни правила и начини на поведение. Те прибягват до жестокост, ако това може да им помогне да напреднат в кариерата им или да отплатят на враг. Изглежда, че се радват на нещастието на други хора и с радост ще разкажат история, в която някой, който им е причинил зло в миналото, е получил кармичното наказание. Когато съпричастността отсъства и се наслаждавате на чужда катастрофа, това е "schadenfreude" - и това е най-малкото безсърдечно отношение.

4. Овен 

Овенът може да бъде жесток с думите си. Те се ядосват или разстройват и след това всичко се излива без да се замисля как ще навреди на някой друг или ще накара Овена да изглежда. Те също са толкова конкурентоспособни, че могат да бъдат неприятни и са най-тежките губещи. Всякакъв вид състезание с Овен може да ви настрои да изпитате техните отровни и подли характери на губещи. След като са се охладили или са заявили своето становище, те ще се върнат към забавление и очарование, но обектът на тяхната жестокост няма да бъде толкова лесен за възстановяване.

Източник: yourtango.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес