Цветята, които ще ви донесат късмет според Фън Шуй

17015
Цветята, които ще ви донесат късмет според Фън Шуй
Снимка: iStock/Guliver

Фън Шуй

Светогледът на Фън Шуй уверява, че у дома е необходимо да се отглеждат и засаждат онези растения, в които венчелистчетата и листата усърдно растат до слънчевите лъчи. За да засадите такива растения на закрито, трябва да закупите цветя със заоблени листа, както и тези растения, които най-много се нуждаят от поливане, важно е да ги засадите в светли саксии.

Растенията, които трябва да имаш в дома си според Фън шуй

Чудесно е, когато у дома отглеждате растения – жива енергия за пречистване на въздуха, а и енергията на дома и неговите обитатели...

Правилното разположение на стайните растения в къщата на Фън Шуй

Благодарение на последователността на подреждането на цветя в стил Фън Шуй, можете умело да курирате заряда на енергия и сила в една стая. Както се оказа, зелените обитатели могат да предотвратят негативното влияние на енергията на Шча или да забавят прекомерно засилената енергия Чи. В случай, че притокът на енергия от Чи е силен, това може да се отрази негативно в домашната среда. Потокът от енергия Shcha се появява там, където има много остри ъгли. За да намалите ефекта от негативните потоци у дома, трябва да оборудвате стаята със зелени приятели.

Системата Фън Шуй съдържа пет основни елемента: вода, огън, земя, метал, дърво. Всеки от тези видове е капризен и изисква индивидуално царство в дома. Всъщност растенията се класифицират като дървесен елемент, така че източната страна е най-успешният вариант на разположението. Също така дърво във фън шуй означава пари и благополучие през целия живот, постигане на целите, здраве и кариерно израстване.

Красула

Мощно растение, наричано още дървото на парите. Красула може да подобри финансовото благосъстояние във всички области. Препоръчително е да подредите тези цветя в югоизточната част на къщата. Спомнете си, че ще бъде още по-добре, ако сами отглеждате това дърво. Така ще усети тръпката на собственика и неговата любов, ще познае и атмосферата на стаята. Закачете монети върху него, така че да привлича пари с магнит.

Кой е вашият любим цвят според Фън Шуй

Цветовете влияят върху човека и живота му, това твърди древната фън шуй философията и не само върху тях. Всеки цвят не означава просто ...

Плумерия

Това растение има прекрасен аромат, който наподобява аромата на рая с бели и пурпурни венчелистчета. Също така, това домашно цвете носи усещане за дълголетие. Например в Тайланд е обичайно да се поставя флора в близост до свети места. Припомнете си, че това дърво е популярно и на Хаваите. Там той придоби голяма популярност и е надарен с култово значение. Експертите съветват поставянето на плюмерия от южната страна на стаята. В допълнение към такива естетически функции, растението има способността да носи здраве и благополучие на собствениците на домове.

Азалия

Това растение е донор за творчество. Ако в стаята чувствате липса на сила и енергия, тогава си струва да разгледате растенията и да поставите тези, които ще възстановят жизнеността. Азалията е точно същото растение, което може да ви вдъхнови да покорите нови върхове. В крайна сметка, финият аромат на цветето осигурява концентрация и подобрява уменията за фокусиране. Също така, има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система на тялото, подобрява кръвообращението. Не забравяйте, че това растение изисква много благоговейно и нежно отношение към себе си.

Кала

От цвят към посока: Фън Шуй съвети за главния вход на дома ви

Главният вход на дома е нещо повече от просто средство за влизане в къщата. Според Фън Шуй главният вход е една от най-важните зони в д...

Калата поддържа любовта в брака и ги държат млади. Това ще ви освободи от стреса и ще ви насърчи да правите важни неща. Както се оказа, не само цвете, но и картина с неговия образ е надарена със силна енергия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com