Цветът на лака за нокти издава характера ви

12436
Цветът на лака за нокти издава характера ви

Лакирането на нокти е един от най-лесните начини да изразим себе си. Лакът може лесно да се нанесе и изтрие, затова можем често да го сменяме според последните модни тенденции и настроението си. Но макар да съществуват многобройни цветови опции, обикновено един нюанс ни е фаворит и най-добре представя личността и настроението ни. Какво казва цветът на лака ни за нашия характер. Ето и част от отговорите:

ЧЕРВЕН

Смел цвят, който показва, че обичате да демонстрирате увереност и доминантност. Не се страхувате да блестите и искате да привличате погледите върху себе си.

РОЗОВ

Момичешкият розов цвят ви издава, че сте добронамерени и обичате забавленията. Имате силна интуиция и не се съобразявате с общественото мнение.

ОРАНЖЕВ

Смелост и импулсивност са първите неща, които ви описват. Оранжевият цвят е пълен с топлина и енергия, които се асоциират с ентусиазъм и изобретателност. Не се интересувате какво мислят хората за вас и определено обичате да се забавлявате.

ЛИЛАВ

Ако предпочитате да лакирате ноктите с в лилави нюанси, вие сте изобретателна и творческа натура. Лилавото е цветът на кралете и благородниците, показва увереност и индивидуалност. Този цвят издава и мистериозната ви и емоционална страна.

СИН

Красивите нокти изискват специална грижа

Когато говорим за грижа за ноктите нямаме предвид посещения на скъпи салони и използване услугите на маникюрист. Всичко можем да постиг...

Синият цвят се асоциира с мир и спокойствие, но когато говорим за лак за нокти, е доста по-различно. Вие сте ексцентрични, търсите забавления и вълнуващи преживявания. Добронамерени сте, с млад дух и отворени към нови неща.

ЧЕРЕН

Вие сте бунтари по природа и не вървите по течението. Вие сте творческа натура с нестандартно мислене. Може да сте авторитарен и сериозен човек, но и доста безразсъден.

НЕОНОВ

Търсите внимание и не се страхувате да сте в центъра на вниманието. Вие сте безстрашни, енергични и душата на компанията. Обичате да сте на сцената, лесно започвате разговор, дори и с непознати. Неоновите цветове варират от искрящо зелено до розово. Който и нюанс да изберете, издавате креативната си същност.

ТЕЛЕСЕН

Телесният цвят показва, че сте спокойни, консервативни и не сте суетни. За някои този цвят е доста обикновен, защото не изпъква, но всъщност може да изглежда и доста стилно. Вие вдъхвате уверености може да ви се има доверие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com