Денят, в който сте родени разкрива какво бъдеще ви очаква

1952
Денят, в който сте родени разкрива какво бъдеще ви очаква
Снимка: iStock/Guliver

Изследователи на фини материи са убедени, че съдбата на човек донякъде е предопределена. Те са сигурни, че това се дължи дори на датата за раждане. Според тях има хора, които просто са обречени да бъдат щастливи. В следващите редове ще научите какво щастие ви чака, според деня, в който сте родени. 

Повечето хора мислят, че в понеделник се раждат хората без късмет. Това обаче не е така. Хората, родени в понеделник, са обречени на много щастие и успехи. Те с лекота ще успяват във всичко и всяко начинание.

Хората родени във вторник винаги имат по-малко късмет от останалите. Те трябва да работят двойно и дори тройно, за да постигнат успех. Често имат трудности и разочарования, но пътя си, но трябва да бъдат сигурни, че трудът им ще бъде възнаграден. Според експерти е добре във вторник да не започвате важен бизнес, тъй като ще имате много трудности по пътя си.

Родените в сряда се смятат, че ще бъдат богати  и щастливи. Освен това, ако детето проходи в сряда, то ще изкарва много пари и ще има щастлив живот. Сряда се смята, че е най-добрият ден за пътуване или ваканция.

Четвъртък също е чудесен ден. Хората родени на него ще имат шеметна и блестяща кариера. Ако се занимават с творчество, то със сигурност ще се прочуят.

Това да бъдете родени в петък не е от най-добрите знаци. В края на седмицата не трябва да започвате важни дела. Родените в този ден могат да умрат в катастрофа и като цяло им се случват доста неприятни неща. При тях е важно да разчитат единствено на себе си и да не се доверяват на никого, тъй като често биват измамени. 

Съботата също е чудесен ден. На нея се раждат натури, които са особено креативни и успешни. Хората се радват на богатство и щастие през целия си земен път. Разбира се, те също трябва да работят здраво за успеха си, но накрая всички усилия биват възнаградени.

Бебе, което е родено в неделя, ще бъде голяма радост за своите родители. То ще им бъде и голяма опора и могат да бъдат истински щастливи с него. Животът на толкова бебе ще бъде изпълнено с много късмет и успехи. Те ще се характеризират особено в любовта. Тези хора са с добри сърца и често можете да ги видите да се занимават с благотворителност и да помагат на хората в нужда.  Ако ги срещнете в живота си, със сигурност ще бъдете повече от щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com