Дневен хороскоп за 10 ноември

20253
Дневен хороскоп за 10 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ви даде по много от всичко. Дали ще е в положителна или отрицателна насока зависи от това в каква посока ще насочите мислите си. Очаква ви непредвиден разход, с който ще може да се справите.

Телец

Този четвъртък ще ви поднесе изненада, която ще е толкова неочаквана, че е възможно да я възприемете като отрицателно явление в живота ви. Всъщност ако се загледате ще видите, че положителните моменти в нея са много повече.

Близнаци

Дневен хороскоп за 9 ноември

Овен Днес ще се почувствате като герой от книга. Дали ще е положителен или отрицателен, дали сюжетът ще е драма или комедия зависи из...

Този ден може да ви накара да си спомните отминали неща. Някои от тях може да ви натъжат, но не бива да го допускате. Миналото си е минало и никой няма право да ви съди за него.

Рак

Денят ще ви даде толкова много свобода ,че ще се чудите какво да правите с нея. Всъщност не променяйте работния си график. Усещането, че сте волни като птица ще ви направи по-продуктивни и ще приключите по-бързо със задълженията си.

Лъв

Сега е моментът да се посмеете на себе си от сърце. Вие сте чудесни и нека тревогите ви останат назад. Няма от какво да се срамувате, няма нужда дори да се променяте.

Жената Скорпион - единствена и неповторима

Случвало ли ви се е да влезете в помещение и да се почувствате странно привлечен от загадъчна непозната жена, вперила погледа си незнай...

Дева

Денят ще ви зареди с надежда. Направили сте много жертви със себе си и това няма да остане незабелязано. Мълчанието понякога означава съгласие или обмисляне, но не и отхвърляне.

Везни

След тежката сряда сега е време да си поемете въздух. Никой няма да ви държи сметка затова. Дори да намалите темпото наполовина отново ще имате време за разпускане. Вечерта си подарете разговор с близък приятел.

Скорпион

5-те зодии, за които 2017-та ще бъде годината на любовта

Телец 2017 г. за вас ще е годината на големите промени в личен план. И като казваме големи, наистина имаме предвид големи! Още в начал...

Четвъртък може да ви сблъска с някои неразбирателства, които се дължат на неправилно подбраните думи. Върнете се назад и открийте подходящите. Вторият опит ще е по-успешен.

Стрелец

Днес ще получите своята награда за усилията ви през последните седмици. Може да не е точно тази, която сте очаквали, но ако се замислите изненадата дори вдига цената ѝ.

Козирог

Няма за какво да съжалявате ако всичко е било ваше решение. Може дори да се гордеете с енергичността си. Ако пък усещате, че е време за намаляване на темпото. Така да бъде.

4-те зодии, които са с любовта на живота си

Овен Няма по-голяма любов за вас от тази, която сте срещнали на този етап. Представите ви за истинската любов са се преобърнали на 180...

Водолей

Денят ще ви завари с много притеснения. Повече от половината от тях са напълно неоснователни. Опитайте се да ги игнорирате и ще видите как в края на деня няма и да се сетите за тях.

Риби

От вас ще се изисква максимална мобилизация на ума и силите ви. Периодът е такъв и това е положението. Мрънкането само ще ви разсее и накара да допускате грешки.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com