Дневен хороскоп за 17 октомври

18001
Дневен хороскоп за 17 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

Този понеделник изведете на преден план физическото си състояние. Ако сутринта не се чувствате добре най-добре останете у дома. Не правете компромиси със здравето си.

Телец

Сега е моментът да погледнете по-навътре в себе си. Желанията, които напират не могат да чакат повече. Обсъдете нуждите си с половинката ви, за да няма неприятни изненади.

Близнаци

Този понеделник е много важно да поддържате настроението си на високо ниво. Ако не ви идва отвътре прибегнете до помощта на любимата ви песен или се обадете на приятел.

Рак

Понеделник ви очаква много странно телефонно обаждане. Някаква грешка може да се превърне в интересно събитие, което да повлече след себе си други. Мислете преди всичко за себе си и бъдете предпазливи.

Лъв

Денят ще ви зарадва с готовността на приятелите ви да откликнат на ваша молба. Сякаш не сте съзнавали колко много хора имате до себе си. Щастливци сте!

Дева

Сега не е моментът за равносметки. Когато емоциите във вас се уталожат ще може да направите съответните изводи. Най-важното обаче е да бъдете готови за истински промени.

Везни

Много от нещата, с които ще се заемете днес ще бъдат доведени до край. Рискувате обаче да вземете предварителни решения, които в бъдеще може да се нуждаят от преразглеждане.

Скорпион

Днес ви предстои да изживеете един много приятен момент, в който ще се почувствате обичани и ценени. Опитайте се да запомните случката, за да се връщате към нея в трудни моменти.

3-те зодии, на които им предстои брак

Има няколко зодии, които вече са готови за следващата голяма стъпка в живота си. Любовта, подрепата и всичко, което сте срещнали в чове...

Стрелец

Изпитвате търпението на другите, но рискувате да пропуснете момента, в който да спрете. Най-добре прекъснете играта отрано. Опитайте се да се кротнете и да се вслушате в желанията на другите.

Козирог

Този дъждовен ден може да ви донесе повече спомени, от колкото искате да си спомните. Каквото и да се сетите то е част от вашия живот и няма за какво да съжалявате особено ако сте си взели поука.

Водолей

Изгрев на Юпитер в лъчите на Слънцето

Явление в Космоса, описано още в шумерски плочки. В Космоса е налице важен космически процес - Изгревът на Юпитер в лъчите Слънцето. Т...

Понеделник ще представи сериозни предизвикателства пред вас. Напълно сте способни да се справите. Ако не сте се подготвили – импровизирайте.

Риби

Понеделник започва с нов период за вас. Разделили сте се с някои илюзии, но нека това не ви натъжава прекалено. Имате нужда от почивка и спокойствие. Осигурете си ги.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com