Дневен хороскоп за 2 септември

14242
Дневен хороскоп за 2 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота ще трябва да изпълните дадено обещание. Най-лесно е да не го направите, но много трудно ще си възвърнете доверието в околните. Помислете дали все пак да не положите усилия.

Телец

Тази събота си дайте повече свобода в действията. Прекарайте почивния ден само по ваш вкус. Не позволявайте на никой да ви натрапи своето виждане за нещата. Не и днес.

Близнаци

Тази събота бъдете внимателни да не загубите важна вещ. Най-добре не излизайте с ценности от дома ви. Освен това проверете дали сте заключили добре.

Рак

Днес не си правете излишни илюзии. Може да си повярвайте прекалено много и в един момент да забравите кое е истина и кое реалност. Дръжте се здраво стъпили на земята.

Лъв

6 знака, че връзката ви е неравностойна

Обичаме да говорим за равни права и взаимно уважение. На теория всичко звучи добре, но как е всъщност на практика? Ако тези 6 неща ги ...

Бъдете сигурни, всяка грешка е добър урок. Не се критикувайте прекалено, даже изобщо. Не е възможно да сте перфектни и си го повтаряйте по-често.

Дева

Ако сте нечий длъжник ще трябва да положите много усилия, за да се реванширате. Бъдете искрени и няма да имате проблеми с възвръщането на доверието.

Везни

Тази събота може да ви се наложи да повишите малко глас и да разясните, че вие също имате своите потребности и е дошло време за разбиране, но и за помощ, но от тяхна страна към вас.

Тези 4 типа мъже не стават за връзка

Щастливите връзки се изграждат от стотици малки неща. Едно от тях е верността. Всяка от вас ще се съгласи с нас, че е важно да имате д...

Скорпион

Тази събота не се изкушавайте да взимате решение на базата на вашите лични интереси. Това в един момент ще  стане ясно и може да доведе до сериозен конфликт.  Може би първата идея ще е най-добрата.

Стрелец

Тази събота не се вкарвайте в излишни драми. На всички се случва понякога да са тъжни. Използвайте момента, за да подредите мислите си. Обадете се на приятели.

Козирог

Мъжете разкриват за какви жени мечтаят

Когато става въпрос за любов, секс и срещи, всяка от нас има представа какво търси в един мъж. Това се отнася и за силния пол. Ето ка...

Тази събота избягвайте сериозните разговори. Нямате нужда от повече товари и излишни разправии. Прекарайте, колкото се може повече време навън.

Водолей

Тази събота бъдете по-внимателни и нежни към партньора ви. Ако се замислите отдавна не ви се е случвало, така че сега ще трябва да наваксвате.

Риби

Тази събота може да очаквате изненада от страна на половинката ви. Точно когато сте загубили надежда, че ще се случи нещо интересно. Насладете му се изцяло.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...