X
 
 

Дневен хороскоп за 22 април

8943 0
Дневен хороскоп за 22 април
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Този понеделник ще изпитате силно желание да разнообразите обстановката около вас. Гладът ви за новости е голям, затова най-добре първо преценете, какво точно искате и после посетете някой магазин.

Телец

Този понеделник се отнасяйте към другите, така както вие бихте искали те да се отнасят към вас. Самочувствието ви ще е на ниво, но не пропускайте да проявите уважение към останалите.

Близнаци

Този понеделник бъдете преди всичко рационални, а не емоционални. Използвайте случая, за да уредите едни по-сложни отношения между вас и ваши близки. Не се подавайте на емоциите в никакъв случай.

Рак

Този понеделник направете някого щастлив. Не е задължително да има повод. Дори жестът ви да е малък ще подарите много радост и щастие.

Лъв

Този понеделник се отнасяйте към другите, така както вие бихте искали те да се отнасят към вас. Самочувствието ви ще е на ниво, което не е здравословно за отношенията ви с околните, а и за вас самите.

Дева

Този понеделник не търсете вината за всичко у себе си. Сега е много важно да се сте скромни, но все пак не преминавайте границите.

Везни

Този понеделник ви очаква приятна изненада от страна на ваш приятел. Намерете време да си подарите един ден на истинско празнуване на отношенията ви.

Скорпион

Този понеделник може да си позволите малко повече свобода и волност в работата. Не се колебайте да търсите съвети и опит от странични места.

Стрелец

Този понеделник денят предполага сериозни разговори и спорове. Помислете добре дали изобщо ви е нужно това и какво бихте спечелили.

Козирог

Този понеделник ще ви се наложи да преговаряте с някого, който не е от листата на любимите ви хора. Приемете случващото се, като предизвикателство, през което трябва да преминете достойно. 

Водолей

Този понеделник активността ви ще е на ниво. Ако сте творец не пропускайте момента, за да добавите поредния шедьовър в своето изкуство. Ако трябва отложете, предварително уговорена среща.

Риби

Много е лесно да се скараш с някого и днес ще имате не малко поводи за това. Опитайте се да надминете себе си и да подложите на изпитание търпението си.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 1 потребители