Дневен хороскоп за 22 март

22818
Дневен хороскоп за 22 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда ще трябва да се ангажирате с решаването на въпроси, които отдавна сте мислили за приключени. Може би ви очаква неприятна работа, която ще трябва да свършите и ще е по-добре да не я отлагате.

Телец

В този ден се опитайте да вкарате повече положително мислете и розови тонове. Понякога настройката ни помага да улесним живота си. Нямате причина да не опитате поне.

Близнаци

Тази сряда ще сте повече от очарователни. Добре е обаче да действате внимателно и да прилагате обаянието си в умерени дози. Рискувате да се сдобиете с ухажор, от който ще ви е трудно да се отървете.

Рак

Денят е подходящ за въвеждането на ред във финансите ви. Смело теглете чертата и вижте колко ви остава до следващата заплата. Има от къде да спестите разходи.

Лъв

През този ден ще препускате с такова темпо, че докато мигнат колегите ви ще ви загубят от поглед. Спирайте се от време на време, за да може останалите да си сверяват часовниците.

Дева

Тази сряда ще решите, че трябва да бързате, въпреки че няма за къде и за какво. За сметка на това ще може да постигнете много и то за кратко време. Вечерта непременно се поглезете.

Везни

Днес ще имате важна мисия. Отговорността ви ще се състои в това да накарате хората около вас да се смеят или поне да се усмихнат. Вие сте напълно способни на това – раздайте щастие!

Как успяваш да отблъснеш Единствения според зодията

Всички имаме някакви страхове и защитни механизми, които се проявяват ненадейно. Често в желанието си да създадем перфектна връзка, усп...

Скорпион

Очаква ви е един много слънчев ден. През втората част на деня ще срещнете интересна личност, която може да промени живота ви към по-добро.

Стрелец

Ако сега не се забързате съществува голяма вероятност да пропуснете сериозен шанс, който не се среща често. Съдбата не търпи нерешителност, така че бъдете куражлии!

Козирог

4-те най-романтични зодии сред мъжете

Това са мъжете, които ще ви свалят всички звезди. Ще направят всичко, което поискате и никога няма да ви омръзне да ви глезят. Истински...

През този ден не отивайте там, където не са ви поканили и не сте желани. Прекарайте вечерта вкъщи и се обадете на свой близък приятел. Неговите думи ще ви утешат.

Водолей

Сега е моментът да започнете проучване за това как са протече летния ремонт. Не пренебрегвайте съветите и желанията на половинката ви. Ако с нея стигнете до разбирателство – другото е лесно.

Риби

Днес променете нещо, макар и мъничко в ежедневието ви. Това ще ви предпази от по-сериозни крачки, на които сте способни сега, но съвсем не им е времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com