Дневен хороскоп за 23 август

21656
Дневен хороскоп за 23 август
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

Много „умници“ ще има днес, които ще ви дават акъл как точно трябва да живеете живота си. Намекнете леко, че това е единствено ваша работа, естествено ако не става въпрос за хора, с които делите ежедневнието си. Тогава ще трябва да се замислите.

Телец

Сметките ви може да излязат погрешни, а вие да го разберете прекалено късно. Ако става въпрос за финансови проблеми, няма да ви е толкова трудно да стъпите на крака. Личните отношения обаче ще отнемат повече време, за да се възстановят.

Близнаци

От вас ще се изисква категорично заемане на позиция. Това ще е трудно предвид двойнствената ви природа, но няма да може да ви чакат много. Всъщност ще се справите отлично и ще предприемете най-премерената крачка.

Рак

Пълнолунието отмина, така че нямате никакви извинения да се държите като малко дете. Емоциите оставете за творческите дейности, но днес ще трябва да се държите като възрастен и да поемете своите отговорности.

Лъв

Вечното разминаване между желанията и реалността няма да ви подмине днес. На ръба на силите си сте, а зимата тепърва предстои. Забранете си да работите извън установеното за това време и спешно изберете занимание, което ви разтоварва.

Дева

Отношенията ви с любимия човек днес може да бъдат подложени на изпитание. Денят е рисков и вашите претенции може да се приемат прекалено остро. Ако наистина желаете да запазите връзката си трябва да сте готови за компромиси.

Везни

Физическото натоварване е много хубаво нещо особено ако работите в офиса, но ако ви се случва от дъжд на вятър, може да си докарате някоя трамва. Започнете да тренирате редовно макар и по малко и постепенно увеличавайте натоварване.

Зодиите, които НЕ могат без СЕКС

Да навлезем в най-интимната характеристика на зодиакалните знаци! В чие подсъзнание бушуват силни страсти, мръснишки фантазии и стреме...

Скорпион

Денят е подходящ за водене на преговори. Противниците ви няма да имат шанс срещу вас. Важното е да се държите хладнокръвно и да сте нащрек до самото затваряне на вратата, тъй като ще има доста подводни камъни.

Стрелец

Преди време сте намерили нещо, а днес сте загубили. Така е в живота . Природата не позволява да се наруши балансът. Обаждане на приятел ще ви разведри във втората част на деня с обещание за прекрасна вечер.

Козирог

3-те зодии, които ще се влюбят лудо през септември

Няма по-подходящо време за влюбване от края на лятото и началото на есента. Тогава, когато най-много имаш нужда от човек до себе си, за...

Когато сте се хванали на хорото сте знаели, че няма да е лесно. Ако приятният момент е преминал и започва да ви става трудно – стиснете зъби и започнете да се подготвяте да преминете препятствията.

Водолей

Изводите, които сте си направили до момента не са никак безболезнени. Важното е, че страшното е останало назад. Сега сте готови за истински подвизи и няма друг, който да е кален като вас.

Риби

Не допускайте на никое препятствие да ви спре по пътя към изпълнението на целта. Склонни сте да се затворите в себе си, вместо да се обадите на един от десетките си приятели, които във всеки един момент са готови да ви помогнат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печенето на агнешко месо знаят малко хора?

Кои гарнитури вървят ръка за ръка с агнешкото месо?

Без погрешен завой: Най-дългият прав път в Австралия е 147 км без нито една отбивка

Начини за отстраняване на драскотини от стъклото на ръчния часовник

Кое вино върви най-добре за агнешко месо?

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com