Дневен хороскоп за 28 април

7379
Дневен хороскоп за 28 април

Овен

През този ден се пазете от резки движения. В буквален и преносен смисъл. Мерете думите си дори в неофициална обстановка. Казаното от вас днес може да ви навреди в бъдеще. Не споделяйте идеите и плановете си. Имайте предвид, че денят може да замъгли трезвата ви преценка.

Телец

В този ден ще осъзнаете, че искате нещо повече от живота. За целта обаче ще трябва здраво да поработите. Удоволствията винаги идват след заслужени усилия, в противен случай излизат прекалено скъпо. За успеха ви решаващо ще е мнението на жена от вашето обкръжение.

Близнаци

Денят ще е безоблачен и ще ви е леко на душата. Може да прекарате часове в сладки приказки с приятели или любимия човек. Какво по-хубаво от това! Не се претоварвайте физически и най-добре отложете фитнеса или друг вид подобно натоварване за друг ден.

Рак

Този ден може да е от онези, които ще помните дълго. За да не ви накарат външни обстоятелства да претърпите загуби, най-добре помислете от какво бихте се лишили доброволно. Бъдете внимателни при боравенето с ел. уреди. Не излизайте навън ако има буря с гръмотевици

Лъв

Денят ще е изключително успешен за представителите на знака Лъв. С каквото се захванете, ще го свършите блестящо. Успешни ще са сделките, свързани със земя и недвижимо имущество. Не давайте информация за себе си на непознати, особено ако са чужденци.

Дева

Денят няма да ви натовари по никакъв начин. Сега може да действате така, както искате. Вложете повече свобода в работата си. Не се страхувайте да експериментирате. Единственото условие е начинанието да бъде съпроводено с нужната доза дисциплина.

Везни

Макар, че този ден е работен, още от сега ще може да намалите темпото. Направете всички онези мънички и приятни неща, за които по принцип не ви стига времето. Не забравяйте да полеете цветята и да се уговорите с приятели за вечерта.

Скорпион

Дневен хороскоп за 27 април

Дневен хороскоп за Овен Този ден няма да е лесен за вас, но нека това не ви очаква. Не се опитвайте да разберете причините за препят...

Денят ще е взривоопасен в емоционално отношение. Близък човек може да ви изненада с позицията си по важен за връзката ви въпрос. Премерете 100 пъти преди да отрежете. Избухването ви само ще усложни нещата, а спокойствието ще ви помогне да спечелите.

Стрелец

В този ден няма да ви се занимава със сериозни неща, което е напълно разбираемо преди настъпващите празници. Хубавото е, че никой няма да обърне внимание на това, че бездействате. Денят обещава приятни романтични преживявания и постигането на ваши лични цели.

Козирог

През този ден е добре са сте предпазливи. Не предприемайте пътуване или отложете вече планирано такова. Някой може да се опита да ви заблуди или въвлече в съмнително начинание. Употребата на алкохол ви е противопоказна. Внимавайте и с приема на лекарства.

Дневен хороскоп за вторник 26 април

Дневен хороскоп за Овен Денят ще започне обещаващо, но хубавите неща стават бавно. Ще трябва да положите усилия, за да се получи тов...

Водолей

В този ден е най-добре да запазите мнението си за себе си. Споделянето на мислите и чувствата ви може да ви вкара в неприятна ситуация. Ако мислите, че това, което ви хрумва е много важно, може да го запишете и да изчакате да го споделите в по-подходящ момент.

Риби

Днес е ден, в който трябва да помислите най-вече за себе си. Във всички отношения. Ако се опитат да ви натоварят с допълнителни отговорности, не се колебайте да откажете. Егоизмът днес ще е здравословен и дори животоспасяващ за вас. Не се претоварвайте и насилвайте за нищо.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно