Дневен хороскоп за 28 април

25406
Дневен хороскоп за 28 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не излизайте зад пределите на възможностите си. Там нещата не са сигурни. Самите вие може да направите много повече неща от това, което се сещате първоначално. Помислете малко повече.

Телец

Това, че някой иска да направите определено нещо изобщо не означава,че трябва да изпълните желанието му. Може би начинът на искане ще ви издразни и ще имате пълното право на отказ, ако молбата не е била отправена, като трябва.

Близнаци

Този петък планирайте вечерта и почивните дни от сутринта. Съществува риск да пропуснете сериозно забавление, за което ще ви е яд дълго време след това. Обадете се на колкото се може повече приятели, които да се присъединят към вас.

Рак

Този петък с малко повече желание и дисциплина ще имате шанса да се отървете от необоснованите си страхове и съмнения в собствените ви сили. Ново запознанство ще ви върне вкуса към живота.

Лъв

През този ден емоциите ви може да вземат връх над разума. Ще сте склонни към проява на прекалена чувствителност. Опитайте се да стоите далеч от хората, които се засягат прекалено лесно и не се впускайте в обяснения.

Дева

Днес ще ви е прекалено леко на душата, но служебните ви задължения няма къде да избягат. Наложете си желязна дисциплина. Не се изкушавайте да си подарите малък почивен ден, сега не ви се полага.

Везни

Този петък няма да имате търпение да свърши работния ден. Обажданията с предложения за парти ще започнат още от сутринта. Ще ви е трудно да откажете, така че ви очаква една весела и интересна нощ.

Зоната от тялото ти, на която той не може да устои според зодията му

Звездите казват, че той просто не може да устои на тази твоя черта. Телата ни са красиви, независимо в какви размери и форми са. Разбер...

Скорпион

Този петък няма да ви зарадва с кой знае какви приключения. Но спокойствието също има своите предимства. Може да посветите вечерта на нова книга или просто да си легнете по-рано, за да се наспите.

Стрелец

През този ден е добре да бъдете максимално умерени. Колкото и да ви се иска да изкажете мнението, точно сега не е моментът за подобна стъпка. Действието ѝ ще бъде насочено единствено срещу вас самите.

Козирог

Големият хороскоп за всяка зодия за ЛЯТО 2017 г.

Какво ни чака това лято? Всяка зодия ще има своите радости и предизвикателства. Ето какво да очакваме от най-хубавия сезон в годината. ...

През този ден трябва да направите всичко възможно, за да не се изказвате крайно по спорни въпроси. Освен това се въздържайте от даването на обещания. Съвсем скоро ще ви се иска да си върнете думите назад, а едва ли ще може.

Водолей

През този ден се опитайте да сте максимално толерантни особено при воденето на разговори. Въздържайте се от това да прекъсвате събеседниците си и да задавате ненужни въпроси. Има риск да обидите важен човек.

Риби

Този петък ще въплъти мечтите ви за ефективен ден. Умората сякаш ще ви дава повече сили и стимул да довършите нещата, които започвате. Ще ви хрумнат брилянтни идеи. Не пропускайте да ги запишете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...