Дневен хороскоп за 3 май

7457
Дневен хороскоп за 3 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днешният ден може да започне с неувереност във вашите сили. Не се измъчвайте напразно. Дори да не знаете какво точно да правите опитът и вроденият ви усет ще ви водят напред. Точно сега не трябва да се замисляте много.

Телец

Заслужавате похвала, но останалите са прекалено заети, за да се досетят и направят нещо по въпроса. Не се сърдете, а вземете нещата в свои ръце. И без това само вие най-добре знаете какво точно искате, така че си направете подарък.

Близнаци

Днес не се срамувайте да поискате подкрепа, както фактическа, така и морална. Не мислете кой какъв и дали ще се съгласи. Действайте на момента. Ще разберете колко приятели имате.

Рак

Колкото по-малко говорите за това, което правите, толкова повече ще ви спори работата. Опитайте се да мълчите най-вече за бъдещите си планове. Когато ги споделите силата им намалява.

Лъв

Днес е добре да бъдете по-приятелски настроени към колегите ви и хората, с които ще общувате през деня. Може да възстановите старо приятелство. Ако ви поискат услуга не отказвайте, скоро и на вас ще ви се наложи.

Дева

Всичко, от което ще се нуждаете днес е умереност. В думите, в рисковете, в делата, в плановете. За вас е най-добре да сте здраво стъпили на земята и да не очаквате много. Само така ще се предпазите от разочарования и дори ще сте доволни от полученото.

Везни

Днес активността ви няма да е на ниво и ще ви влече повече към размисъл, колкото към работа. В офиса ви обаче ще очакват друго от вас. Може да облечете мислите си в думи, така ще успеете да залъжете 1-2 души. В края на деня обаче няма да сте доволни от себе си.

Дневен хороскоп за 2 май

Овен През този ден ще сте толкова увлечени от нещо, че няма да сте много приятен събеседник. Ако имате уговорка опитайте се да обърне...

Скорпион

Денят ще е изпълнен със сила и енергия. Много хубаво обаче не е на хубаво и най-добре да си поставите лимит на експанзивността си. В противен случай силата ви може да ви доведе не там, където искате.

Стрелец

През този ден не си позволявайте да сте нетърпеливи. Някой ви е подготвил и изненада и може да провалите замисленото. Правете се, че нищо не забелязвате, дори да се досещате. Преживяването ще е приятно при всички положения.

Козирог

Дневен хороскоп за 1 май

Овен Вярата в доброто е нещо хубаво, но вие имайте резервен вариант. Може би ще успеете да свършите много неща сами, но друго си е да...

През този ден е добре да запазите мнението си за себе си преди да сте наранили някого. Хилядите извинения и обяснения след това няма да свършат много работа. Истината е, че да си замълчите ще е по-малкото зло.

Водолей

През този ден човек, когото харесвате ще се опита да ви манипулира. Склонни сте да направите за него повече от колкото заслужава. Заслугата и симпатията не винаги са свързани така че бъдете умерени.

Риби

Очаква ви един нелек ден. Ще ви е трудно да влезете в релси след празниците. Опитайте се да балансирате чувствата в себе си. Не забравяйте, че най-тъмно е точно преди съмване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com