Дневен хороскоп за 3 май

21511
Дневен хороскоп за 3 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не се колебайте да настоявате за това, което желаете да постигнете. Важното е да не се обезкуражавате от първоначалното несъгласие от страна на любимия ви. С подобаващия тон ще постигнете това, което искате.

Телец

През този ден може да изпитвате известно неудобство пред любимия ви човек. Вашите амбиции вече се простират доста далеч и се страхувате как ще бъдат приети мислите ви. Може да започнете от далече и постепенно да споделите всичко останало.

Близнаци

Това е подходящ ден да направите нещо специално за любимия ви човек. Може да изберете подарък или да организирате романтична вечеря. Каквото и да направите ще има ефект.

Рак

Това е ден, в който е добре да не проявявате прекалени емоции. Изразяването на каквото и да е мнение може да има силно отражение върху самочувствието ви, а сега нямате нужда от подобни поражения.

Не се съмнявайте,че скоро ще настъпи момент, в който ще може да изразите мислите си без отрицателни последици.

Лъв

Това е ден, в който добрите впечатления ще ви преследват едно след друго. Ако дадете обещание направете всичко възможно, за да го изпълните. Не си и помисляйте да се отмятате от думите си.

Дева

Днес ще сте в пълна хармония с половинката ви. Това е ден, подходящ за изясняване на отношенията и начертаването на съвместни планове за бъдещото. Не се страхувайте да предприемете по-сериозни крачки.

Везни

Тази сряда е предназначена за това да се решите на онези стъпки, които отлагате през последните седмици. Освен, че вече не разполагате с много време, ще притежавате и необходимата доза увереност и смелост.

Какво правят мъжете, когато не се интересуват от вас, според зодиака им

Не си губете време с някой, който не се интересува от вас. Стои постоянно с телефон в ръка, почти не говори, оглежда се за други познат...

Скорпион

през този ден бъдете готови плановете ви да се променят. Това обаче не бива да ви притеснява, защото обстоятелствата ще се променят във ваша полза. Стига да съумеете да не губите нерви във вайкане как точно да реагирате.

Стрелец

Ако искате нещо повече от връзката си ще трябва да се осмелите да по-смели стъпки. Отношенията се развиват на основата на доверие, а то понякога изисква компромиси. Помислете добре кое ви е по-важно.

Козирог

Ето ги 5-те зодии, които са големите предатели на зодиака

На всеки се случва да предаде някого, но за тези зодии, предателството е в нормалния ход на нещата. Не е приятно да бъдеш предаден от ч...

През този ден не се колебайте да променяте правилата. Това не означава да излизате от моралните рамки, но съвсем спокойно може да предприемете крачки за промяна на статуквото. Мнозина ще ви бъдат благодарни.

Водолей

През този ден съвсем спокойно може да се позовете на интуицията си. Оставете рационалното да си почине и дайте глътка въздух на сърцето си. В края на деня може да установите, че ви е харесало повече, отколкото сте си представяли.

Риби

Тази сряда не се притеснявайте да бъдете себе си. Това не означава да натрапвате мнението си, но ако ви бъде поискано може да бъдете пределно ясни. Не се срамувайте от идеите ви, мнозина ще бъдат възхитени от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com