Дневен хороскоп за 3 октомври

12634
Дневен хороскоп за 3 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник не ставайте ничие кошче за душевни отпадъци. Не се включвайте в интриги и съюзи за "избрани". Колкото и да е изкушаващо, наистина нямате нужда от подобни приключения.

Телец

През този ден напрежението ще си каже думата, но вместо да си го изкарате на околните и да се  изпокарате с някои от тях най-добре си изкарайте енергията в продължителна разходка още на обяд.

Близнаци

Този вторник не е подходящ за започването на нови неща, така че не се ядосвайте. Довършете по-рано започната работа и не се захващайте с друго.

Рак

Бъдете по-решителни този вторник. Възможности ще имате предостатъчно, важното е да използвате повечето от тях, защото съществува голям риск да ви домързи.

Лъв

Този вторник отговорността, която ще легне на плещите ви може да ви се стори прекалено голяма и тежка. Крайният резултат и очакваната награда сякаш не ви се струват достатъчни, но това не е така.

Дева

Този вторник ще бъде лек и приятен. Всичко, което си пожелаете ще се случи. Бъдете  смели в мечтите си и се развихрете подобаващо.

Везни

Този вторник ще трябва да намерите сили да се погрижите за себе си. Ако усетите силна умора – не се обвинявайте. Това е знак, че трябва да спрете. И друг път ще имате възможност да продължите.

Месечен хороскоп за октомври 2017 г. - II част

Везни Месецът започва с противоречия. Вашите представи трудно ще се възприемат от партньора ви. Може да имате сериозни разногласия с н...

Скорпион

Този вторник късметът няма да ви изневери, затова няма да имате причина и право да сте тъжни или отегчени. Повечето хора нямат и половината от това, което вие притежавате. Поспрете за миг, за да благодарите на съдбата за това, което ви е поднесла.

Стрелец

Този вторник е добре да бъдете особено внимателни в това, което казвате на представителите от противоположния пол. Не си позволявайте да преминавате границата, но и не давайте напразни надежди.

Козирог

Месечен хороскоп за октомври 2017 г. - I част

Овен Първите дни на октомври ще изискат от вас изпълнението на ваше обещание, свързано с личните ви отношения. В любовта не може да им...

Този вторник не си търсете излишна причина да сте в лошо настроение. Нямате такава, наистина. Помнете, обаче усмивките и доброто настроение са не само заразни, но и здравословни.

Водолей

Този вторник не се колебайте да питате за това, което ви интересува. Не допускайте предположенията да ви държат в неизвестност.

Риби

Този вторник помислете добре върху постъпките си. Няма нищо лошо в това да си подарите няколко мига удоволствие. Не сте длъжни да давате обяснения никому.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com