Дневен хороскоп за 4 февруари

14717
Дневен хороскоп за 4 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота ще се наложи да работите извънредно. Не търсете виновни и не се вайкайте, защото така рискувате да прекарате целия ден в работа. Ако се стегнете до обяд ще сте приключили със задълженията си.

Телец

Денят ще ви залее с толкова много красота, че ще ви е трудно да изберете кое точно да изберете. Спрете се на един-два варианта. В противен случай ще се уморите да избирате и няма да може да се насладите на момента.

Близнаци

Този ден е добре да се заемете с подобряването на състоянието на техниката, която използвате за работата си. Отървете се от всички ненужни файлове или поне ги преместете. Не давайте достъп до компютъра си на непознати.

Рак

Днес е много вероятно да изпитате разочарование от близък човек. Това ще ви държи дълго време. Опитайте се да не прехвърлите разочарованието си върху всички останали. Оставете си време и ще ви мине.

Лъв

Денят ще мине в сладка забрава за всичко, което сте преживели през седмицата. Не откликвайте на молба на колега да работите извънредно през почивния ден. Направете личния си живот приоритет.

Дева

Плановете ви днес може да претърпят промяна в последния момент. Не бързайте да се ядосвате обаче. Вместо първоначалните ви замисли Съдбата ще ви донесе много по-приятен вариант. Очаква ви един романтичен ден.

Везни

Днес не му мислете много как точно да прекарате деня. Имате да получавате много заради онова, което сте дали. Така че единственото, което ще се изисква от вас е да се наслаждавате на деня.

Скорпион

През този ден не се включвайте в събития, изникнали случайно. Опитайте се да се въздържите от участие и изберете ролята на наблюдател. Споделянето на чувствата ви към любимия ви човек ще ви донесе спокойствие.

Стрелец

Днес не се захващайте с решаването на сложни въпроси. Единственото, за което трябва да мислите е вашият собствен комфорт. Денят не е подходящ за икономии, така че не бройте какво давате от себе си.

Козирог

Днес е добре да не спите до обяд и да вземете по-дейно участие в домашните задължения. Половинката ви отдавна чака промяна и помощ. Ако пропуснете и днес ви очаква прекалено сериозен разговор.

Зодията му издава какъв съпруг ще бъде

Всяка от нас иска да срещне правилния мъж, за когото да се омъжи и да има щастливо и стабилно семейство. Всъщност може да научите какъв...

Водолей

Денят ще ви сблъска с почти неразрешим проблем на ваш приятел. Преди да посветите целия ден на решаването му посмислете дали не е по-добре да стоите на страната и да дадете шанс човекът сам да се прави с живота си.

Риби

През днешния ден може да си позволите лек флирт, но не прекрачвайте границите. Особено ако половинката ви е наблизо. Колкото и да ви е приятно и забавно цената ще бъде прекалено висока.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com