Дневен хороскоп за 4 ноември

15181
Дневен хороскоп за 4 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ще мине като една мила събота. Който си го е заслужил – си го е заслужил. Направете си плановете за деня още вечерта, за да не загубите часовете напразно.

Телец

Сега е много важно да не пропуснете вечерта. Денят ще мине в работа –това е ясно. Но още една пропусната петък вечер няма да се отрази добре на самочувствието ви. Предупредете у дома да ви чакат на сутринта.

Близнаци

През този ден внимавайте с храната. Най-добре не рискувайте да се храните на непознато място. Ако е възможно си вземете обяд от дома, но го съхранявайте в хладилник. Вечерта не си правете алкохолни експерименти.

Рак

Денят може да ви изнерви с ревността на ваши колеги. Ако сте заслужили позицията си честно отминете с мълчание подмятанията. В противен случай може само да потвърдите съмненията на останалите.

Лъв

Днес имате пълното право да си тръгнете по-рано. Напрежението от изминалите дни е изтънило търпението ви и по-добре да не го подлагате на повече предизвикателства. Сега е много важно да си починете.

Дева

Постоянството е прекрасно нещо, но обикновено се отнася за положителните ви качества. Сценариите във вашата глава са си чисто ваши и не се учудвайте, че някой може да се обиди ако му връчите главната роля в тях.

Везни

Този петък празнуването ще започне от сутринта. Вземете си резервни спортни дрехи и обувки още от сутринта, тъй като вероятно няма да имате време да се прибирате за смяна на екипа. Самостоятелните представители на знака вероятно няма да се приберат сами вечерта.

Скорпион

Този петък ще остане в паметта ви с едно от най-щурите партита, в които сте очаквали. Дано в него не участват ваши колеги, тъй като в понеделник може да ви е трудно да погледнете някого в очите.

5-те зодии с нова връзка този месец

Август е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи. Ето кои са 5-те зодии, ко...

Стрелец

Този петък ви е даден за почивка. Самите вие няма да сте в особено настроение за забавления. Взели сте своето и ще ви мързи дори да мърдате. Добър повод да наваксате с четенето.

Козирог

Сменили сте кон за кокошка, но щом това ви прави щастливи нека да бъде така. Ако продължавате да се подценявате, обаче, едва ли ще напреднете особено от точката, на която се намирате в последно време.

Водолей

Зодиите при мъжете, които НЕ изневеряват

Мъжката изневяра може да се охарактеризира със зодиакалната принадлежност. Овен Овенът даже не помисля да изневери, докато е влюбен &...

Този петък ще бъде изпълнен с очаквания. Вечерта наистина ви очакват приятни преживявания, но те няма да са толкова интензивни колкото сте очаквали. Това обаче няма никакво значение, тъй като изобщо няма да забележите.

Риби

Каквото и да ви посъветва човек вие пак ще направите това което сте решили или предстои да решите. Все пак се водете от мисълта за себе си и помнете, че в живота нещата рядко се случват като по филмите…

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com