Дневен хороскоп за 8 октомври

10925
Дневен хороскоп за 8 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да ви се наложи да почакате повече, отколкото ви е приятно. Поведението ви ще покаже важна част от характера ви на друг човек. Имайте го предвид.

Телец

Днес ще ви се иска да командвате парада, но няма да ви се получи. Някой ви покаже недвусмислено, че не му е приятно. Не се обиждайте, а намалете темпото.

Близнаци

Рискувате да загубите деня си в безплодни дейности. В това нямаше да има нищо лошо, ако нямахте планове, за чиято реализация скоро няма да имате възможност. Ще трябва да се мобилизирате.

Рак

Тази събота няма да може да си починете така, както го планирате. Очакват ви резки думи, на които ще трябва да реагирате доста бързо и да оправите хаосът след тях.

Лъв

Днес може да се почувствате излъгани. Не всичко се случва така както ни се иска и понякога само трябва да го приемем като опит. Заложете на физическата активност.

Дева

Днес рискувате да загубите не много важна, но ценна вещ. Отваряйте си очите и не бързайте много. Приятел може да ви разочарова с поведението си. Не отдавайте значение.

Везни

Денят ще е малко по-меланхоличен отколкото предпочитате. Няма нищо лошо в това и съвсем спокойно ще може да го преживеете. В края на деня си подарете хубав филм.

Скорпион

Дневен хороскоп за 7 октомври

Овен Този петък рискувате да загубите нещо. Ако искате да предотвратите загубата дайте нещо от себе си. Няма значение дали ще е матери...

Днес някой ще узнае ваша тайна. Най-вероятно вие самите ще направите така че тя да се разкрие. Дръжте се на ниво, няма нищо лошо в това да се разкриете.

Стрелец

Денят може да премине в празни приказки. Ако се почувствате уморени още на обяд именно това ще е причината. Няма нищо лошо в това да прекарате почивен ден сами в компанията на интересна книга.

Козирог

Днес някой ще се опита да играе по нервите ви. Не позволявайте да ви се качват на главата, но го направете разумно и без да изпускате нервите си.

4-те двойки зодии, които имат здрави бракове

Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може да изглеждат несъвместими, но под повърхността се крият много предпоставки,...

Водолей

Денят ще бъде изпълнен с прекалено много емоции. Не се подавайте на първото положително впечатление за някого. Дайте си повече време, за да го опознаете.

Риби

Ако днес ви предстои среща изберете дрехи, в които преди всичко ще ви е удобно. Вечерта някой ще ви вбеси с равнодушието си, но това е неговият избор и вие нямате право да го съдите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com