Дневен хороскоп за 8 септември

13377
Дневен хороскоп за 8 септември
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

Днес може да успеете с всичко, което сте замислили, но е добре да бъдете умерени, дори да мислите, че имате много сили за всичко. В края на деня ще се чувствате като изцеден лимон, което може да намали защитните ви сили.

Телец

Очакват доста нови приключения, така че от сега си пригответе повече време и сили, за да ги посрещнете подобаващо. На обяд ще научите новина за ваш приятел, която ще ви даде шанс да се включите в живота му, както сте искали.

Близнаци

Денят може да се окаже малко объркващ откъм информацията, която ще бъде подавана към вас, имайте едно наум, че може да се окаже точно обратното, което са ви казали. Ако се налага си запишете главните моменти.

Рак

За днес планирайте нещо приятно, за да не се окажете сами вечерта. Това ще ви нарани. Следобед може да се наложи да поработите и поради тази причина да отложите вече направени уговорки.

Лъв

Страстите може да объркат работните ви планове, така че имайте предвид, че може да се наложи да наваксате. Най-добре си направете стриктен график, към който да се придържате, за да имате повече време за любимия си човек.

Дева

Най-доброто, което може да направите за себе си днес е да се отдадете на тотално бездействие и безмислие, което да изчисти натрупалото се напрежение от изминалите дни. Ако това не е възможно сложете слушалките и пуснете музика, за да понесете по-лесно служебните задължения.

Везни

Денят ви дава обещание, че нещата ще се променят в правилната посока. От вас ще се изиска само съвсем мъничко съдействие и 1-2 усмивки.

Скорпион

Ако ви е трудно да разговарят с някого просто бъдете честни и кажете какво не разбирате, но без да издавате, че сте раздразнени от това. Може да проявите чистосърдечен, който да трогне събеседника ви и да го предразположи към вас.

Стрелец

Днес не ви остава нищо друго освен да впрегнете всичките си усилия, за да подобрите отношенията си с важен за вас човек. Компромисите, които ще ви се наложи да направите ще са повече, бъдете подготвени.

Козирог

Денят може да е дъждовен, но това означава само, че ще ви върви по вода. Очаква ви интересно служебно предложение. Някой ви наблюдава отдавна и се е уверил във възможностите ви.

3-те зодии, които ще имат нова любов тази есен

Есента е чудесен сезон за нови запознанства и нова любов. Време, в което все повече ти се иска да си бъдеш у дома и да споделяш моменти...

Водолей

Сега не е моментът за равносметки. Може да се потопите в миналото само, за да констатирате гордо колко добре сте се справили с преживените ситуации. Вечерта ще ви поднесе случайно запознанство, което може да се превърне в ценно приятелство.

Риби

Способността ви да се възраждате ще ви изненада и днес. Постарайте се да изпълните всичките си ангажименти и дори да дадете повече от себе си. Задължително намерете време да се поглезите с нещо специално.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com