Дневен любовен хороскоп за днес, 26 СЕПТЕМВРИ

7475
Дневен любовен хороскоп за днес, 26 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

За представителите на зодия Овен предстои един хубав любовен ден. Някои от вас, които нямат сериозна връзка, е възможно да срещнат нова любов или да преосмислят самотата си.

Разберете кои са ЗОДИИТЕ, които крият емоциите си

Телец

Що се отнася до финансите, с любимия човек няма да имате разногласия, но може по други теми или заради някакви битовизми да се наруши комуникацията във връзката ви. 

Близнаци

Уважаеми Близнаци, за тези от вас, които нямат сериозна връзка, предстоят важни събития, които ще променят любовния пейзаж. Ще имате прекрасни възможности по отношение на любовта, от които е добре да се възползвате. 

Рак

Представителите на зодия Рак ще се почувстват така, сякаш всичко е под техния контрол, особено в любовта. Любимият човек ще ви окаже подкрепа, но не са изключени и разногласия. 

Лъв

Днес някои от вас ще проведат важен разговор с партньора, след който ще се почувстват много по-сигурни във връзката си. Ще осъзнаете, че имате много общи желания.

Дева

Възможно е да има разногласия по отношение на парите. Половинката ви може да се опита да злоупотреби с вашето търпение. Ще се почувствате така сякаш любимият човек се опитва да ви контролира.

Везни

Везните ще бъдат най-големите щастливци в любовта през днешния ден. Ще забележите подобрения в много области на живота, включително и в любовта. Ако нямате половинка до себе си, има добри шансове това да се промени. 

Скорпион

Двойките зодии, които трудно делят общ покрив и често се карат

Според астролозите съществуват няколко двойки зодии, които просто не могат да живеят заедно и съвместното им съжителство е придружено о...

Напрежение в любовта ще има за родените под знака на зодия Везни. Оказва се, че вие или вашият партньор имате някаква тайна. Това само ще доведе до усещането за предателство, загуба на доверие. 

Стрелец

Ваш близък приятел ще има голяма роля в любовния ви живот през днешния ден. Или ще ви срещне с нова любов, или той ще се окаже, влюбен във вас. Сцена на ревност или откровение – ще бъде загадка за вас как ще се "разкрие".

Козирог

Повече работа и по-малко романтика за Козирозите. Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на кариерата ви или да окаже подкрепата си относно плановете ви.

3-те най-интелигентни знака на зодиака

Всеки знак има силна страна. Тези три са най -умните. Какво ги отличава? Този път под лупата на Фортуната не е любовният хороскоп, а и...

Водолей

Очакват ви пътувания, хубави моменти с приятели, но всичко това до втората половина на деня. Тогава е възможно да настъпят някакви сериозни разногласия помежду ви.

3-те най-интелигентни знака на зодиака

Риби

Повече положителни новини ще има и по отношение на финансите. Това ще разшири плановете ви за инвестиции или просто ще направите хубави покупки или пътувания с любимия човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...