Дневният хороскоп за 28 август

11127
Дневният хороскоп за 28 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Изключително важен ден, който има отношение за плановете ви за цялата година. Следете тенденциите и новостите. Можете да дадете ход на ново дело, но точно сега не е най-добрият момент за дългосрочни планове. Започвайте само това, което можете да направите в кратки срокове.

Хороскопът за 27 август

Овен Вниманието ви днес ще е съсредоточено в дреболии и решаване на практични въпроси. Полезно е всичко, което може да донесе усещане ...

Телец

В личните отношения са възможни внезапни подбуди, решения, промяна на отношението към партньора или пък обратното – внезапен интерес към някого. Особено са ви привлекателни ярките личности. Потребността да доказвате нещо на себе си и околните може да доведе до проблеми и усложняване на отношения. Трансформирайте енергията във физическа активност.

Близнаци

При всяка възможност придвижвайте кариерните си интереси. Сутринта е благоприятна за преговори, споразумения, сделки и прочие решителни действия. Можете неочаквано да решите заплетен проблем, който нарушава душевното ви равновесие.

Рак

Хороскопът за сряда - 26 август

Овен Днес не се опитвайте да впечатлите всички и на всяка цена. Усилията няма да си заслужават очаквания ефект, а гаранция за успех ня...

Благополучно ще се решават наболели въпроси в личните отношения, нещо ще се отприщи, ще се появи разбирателство. Бъдете подвижни днес, изпълнете някакъв дълг. Вземайте инициативата в свои ръце, ако предчувствате промени. Вечерта е желателно да снижите активност и да прекарате това време в уединение.

Лъв

Този ден ви обещава късмет и добър тонус, но гледайте да не проспите добрите аспекти. Най-важните дела и мероприятия планирайте за сутринта. Успех ви чака и на път или в преговори, сътрудничество, сделки. Околните може да имат завишени очаквания от вас. Следете реакцията им към вашите думи и действия.

Дева

Не си позволявайте да изпадате в лошо настроение. Внезапни новини могат да засегнат вашата чувствителност, да предизвикат догадки, потребност да направите нещо или да кажете в отговор. Почакайте ден-два и голяма част от вълненията ви ще изглежда недостойна за вашето внимание.

Хороскопът за 25 август

Овен Настойчивост е ключовата дума за вас днес. Дори на мнозина да им се струва, че усилията, които влагате са безплодни, вие не спира...

Везни

Станете раничко и от сутринта дайте ход на важните неща. Колкото повече се приближава вечерта, толкова повече аварийни моменти може да има. Възможно е да се наложи да си имате работа с непредвидени ситуации и неочаквано поведение от околните.

Скорпион

Нещо може да ви накара да рискувате стабилността, да се опълчите решително, да изпитате силите си. Възможно е това да ви заплашва с някакви загуби, но не им се плашете – всичко е за добро. Това е начало на нов етап и най-добре да не мислите, че към целта има пряк път.

Стрелец

Хороскоп за 23 август

Овен Днес е ден, в който много трябва да внимавате, какво правите и най-вече, какво говорите. Хората около вас не са слепи и глухи, т...

От вас се изисква много помощ. Личните интереси могат да се преодолеят, особено ако ще решавате съдбата на отношения. Ситуациите могат да положат началото на сюжет, който ще бъде в центъра на вниманието ви цялата година.

Козирог

Днес може да попаднете във властта на силните емоции. Възможно е и конкуренцията да се активира. Ако в нещо е започнало да ви върви, не спирайте. В случай че ви е трудно да се концентрирате, то не е лошо да почакате няколко дни с важните действия. Животът сега сам ви поставя задачи и точно към тях следва да се ориентирате, бързо да поправяте грешките, да помагате на околните.

Водолей

От сутринта можете да сключвате изгодни сделки. Успешен момент за парични операции и прочие финикийски дела, които ви обединяват с други хора. Ако не се доверявате на интуицията си, определено бъркате. Нерационалните постъпки, компромиси в отношенията по неочакван начин ще влияят на решаването на вашите проблеми.

Научи какво пише в хороскопа ти за днес

Овен Днес пазете нервите и организма си. Не се претоварвайте физически и психически. Ако имате час при зъболекар, най-добре го отлож...

Риби

Не всичко сега лесно може да се обясни, макар че информацията за размисъл и за практическо приложение ви е повече от достатъчно. Добре ще се проявяват способностите ви в преговорни процеси. В работата наблегнете на трудолюбие и бързина.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com