Двойките са по-щастливи, ако мъжете чистят

19469
Двойките са по-щастливи, ако мъжете чистят

Ако мъжете се включват в домакинската работа браковете ще продължават по-дълго, а двойките ще са по-щастливи, разкрива ново изследване.

В изследването участват 160 хетеросексуални двойки на възраст между 25 и 30 години. Всички те били заедно поне от пет години и имали най-малко едно дете. Около 40 на сто от жените работели на пълно работно време. По време на изследването учените наблюдавали как съпрузите си разделяли домакинските задължения и как това засяга личните им взаимоотношения.

И мъжете симулират оргазъм

На много мъже се е случвало партньорката му да симулира оргазъм или да крещи уж от екстаз, докато всъщност я боли. Неочаквано обаче идв...

Според водещите автори на изследването от университета в Мисури поделянето на отговорността означава двойките да разделят задълженията вкъщи поне наполовина. "Това е различно при всяка двойка. Повечето се договарят, докато единият подготвя детето за лягане, другият да приготви вечерята", обясниха експерти. Според тях това е единственият начин да съхраните любовта си за по-дълго.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com