Двойките зодии, които си ПАСВАТ във всичко

16148
Двойките зодии, които си ПАСВАТ във всичко
Снимка: iStock

Има хора, които си пасват веднага, те сякаш са създадени един за друг. Нека видим кои са зодиите, между които любовта е неизбежна.

Стрелец и Овен – и двамата обичат приключенията, пътуванията и опознаването на нови места и занимания. С тях никога не е скучно. Обичат предизвикателствата и високия адреналин. Имат неизчерпаема енергия. Обичат да създават хубави спомени заедно. Знаят как да внесат разнообразие във връзката си.

Зодиите, които не си пасват в любовта

Някои от 12-те знака в зодиака се допълват перфектно, други не могат да бъдат заедно. Просто е – най-добрите отношения са тези, в...

Рак и Скорпион – чувствителността им е онова нещо, заради което връзката може да процъфти. И двамата търсят сигурност и стабилност. Връзката е страстна, основата на уважение и любов. Обичат да прекарват време у дома, което още повече засилва чувствата им. Обикновено връзката е дълга и стабилна.

Телец и Дева – трудолюбиви, практични, упорити. Вършат задачите си с голяма отговорност. Трудно се впускат в отношения, но щом се осмелят, всичко става по-хубаво. Стабилни са, връзката им също. Обичат да се глезят и да си угаждат, а и могат да си го позволят.

Водолей и Близнаци – и двата знак обичат свободата и ценят времето за себе си, затова си пасват идеално. Разбират, че всеки има нужда от лично пространство и си го дават. Креативни личности, в чиито глави е пълно с идеи. Общителни са, комуникацията за тях е много важна.

Риби и Рак – свързва ги дълбоката емоционалност, която притежават. Истински емпати със силна духовност. Рибите са мечтатели, а Ракът е по-земния от двата знака и това внася баланс между тях. Помагат си един друг да израстват, да следват целите си и да ги осъществяват.

Как да потушим БУРЯТА, или 12 съвета за постоянно каращи се двойки

Отношенията във връзките претърпяват възходи и падения, но има и такива, при които споровете са просто част от ежедневната рутина. Ако ...

Близнаци и Везни – имат най-различни интереси и хобита, което прави връзката им забавна и вълнуваща. Обичат да общуват с нови хора, да правят непознати до този момент неща. Близнаци биват балансирани от Везните, докато вторите обожават хумора им. Могат да постигнат успехи, ако работят заедно като екип.

Лъв и Стрелец – доста огън има между тях. Страстни отношения, пълни с блясък. Връзката им е буйна, но на тях това им харесва. Ценят се един друг и обичат компанията си. Забавни са не само за околните, но и за самите себе си. Стрелецът подхожда по-философски към живота, докато Лъвът внася чар и привлича погледите към двойката.

Телец и Козирог – практични и трудолюбиви хора, които ценят своята материална стабилност и знаят как да си я осигурят. Те са един за друг. Телецът внася романтика във връзката и провокира Козирога да се отпусне и наслади на връзката им. Той, от своя страна, помага на Телеца да се съсредоточи върху работата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com