Ето каква символика носи ДАТАТА ти на раждане (ЧАСТ 1)

63823
Ето каква символика носи ДАТАТА ти на раждане (ЧАСТ 1)

Датата, на която всеки човек е роден, не е случайна и съдбата си знае работата. Всяка цифра си има своето значение и подсказва за това какъв е характера ни, как се справяме с живота и какви сме в любовта. Вижте какъв човек сте според датата си на раждане:

1. Изключително умен и предприемчив човек, който не се спира пред нищо, за да постигне целите си.

Какъв КЪСМЕТ имаш според деня си на раждане?

Вижте какъв късмет имате в живота според деня ви на раждане. 1. Понеделник - вашият най-голям късмет в живота е вашата половинка, която...

2. Много влюбчива личност, която цял живот търси нежност, обич и подкрепа. Не обича да не е във връзка, затова винаги се стреми към нов партньор.

3. Изключително силен характер, понякога преминаващ в инат, който обаче знае какво иска и още по-добре знае как да го постигне в живота си.

4. Много искрена душа, търсеща доброто в света. Обича да се обгражда с позитивни хора и не понася злобата и завистта.

5. Вярва в чудесата, умее да прави така, че всичко в живота да се подрежда точно, както трябва. Силна интуицията, с която взима решения на база на усета си – а те винаги се оказват правилни.

6. Човек, който обича пътуванията и приключенията и за който живот на едно място е загуба на време. Предпочита да обиколи света и след това да реши къде се чувства най-добре.

Ето каква символика носи ИМЕТО ти

Хората казват, че всеки се ражда с името си. И това наистина е така! Ще откриете много типични за вас чери по името, което носите. Ето...

7. Има много буен характер, който малко хора разбират, но опознаят ли го веднъж – го обикват за цял живот. Човек с много дълбока душа и още по-дълбоко сърце, трябва само да го опознаеш добре.

8. Човек, който обича домашния уют и дава всичко за семейството си. Не обича късните излизания, предпочита да тихите вечери у дома, пълни със смисъл и топлина.

9. Голямо сърце, което дава всичко на всеки! Няма нещо, което да може да откаже, дава, дори когато няма и всички много му се възхищават.

10. Опитва се да се справи с живота по свой собствен начин, често се сравнява с другите, което е грешка и е нещо, което трябва да промени. Има нюх към успешните бизнес решения и често се радва на охолен живот.

11. Човек, който живее, за да обича и да бъде обичан. Любовта е всичко в живота му – в семейството, между приятелите и любимия човек.

Характерът на бебето се определя от датата на раждането (ЧАСТ I)

Нумеролозите са сигурни: в момента на раждането на човека се определя бъдещият му темперамент и това, което той е в състояние да постиг...

12. Личност, която не понася лъжите и изкуствените хора. Предпочита да е обграден от малко приятели, но истински, отколкото от много, но такива, които го лъжат и крият истината.

13. Вярващ човек, който склонява глава пред природата, съдбата и всичко по-силно от него. Изключително смирен и добър пример, който всички трябва да следваме.

14. Човек, който не приема „не“ за отговор и може да обърне света, за да постигне целите си. Никога не се спира пред нищо и вярва, че човек може да успее във всичко, стига да е достатъчно упорит.

15. Човек-душа! Няма по-мил, по-добър и по-всеотдаен от човек, роден на тази дата. Всички искат да бъдат като него, но малцина успяват, защото добротата е вродена и извира от сърцето му.

ЧАСТ 2 – прочетете ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде е лобното място на Бенковски?

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.
Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.

Днес - 19 март, 2024 г, имен ден празнуват Дария, Найден, Дарина, Дарин. Честит имен ден! Името Дария е женската форма на името на персийския цар...