Ето каква символика носи МЕСЕЦЪТ ви на раждане (ЧАСТ 2)

37286
Ето каква символика носи МЕСЕЦЪТ ви на раждане (ЧАСТ 2)

Научете каква символика носи месеца, в който сте родени и какво може да каже той за вашия характер. Със сигурност ще откриете много сходства с това какви сте вие. Научете още в статията ни:

Прочетете ЧАСТ 1 - ТУК

Ето каква символика носи МЕСЕЦЪТ ви на раждане (ЧАСТ 1)

Месецът, в който сме родени, има своето специално значение и трябва да знаем това. Няма нищо случайно нито коя зодия сме, нито в кой ме...

ЮЛИ: Родните през юли са много темпераментни хора, които не можеш да сложиш в рамка или да им кажеш как да живеят живота си. Те са много вдъхновени да покоряват нови върхове, да следват мечтите си и да се отличават от всички останали. В любовта са много отдадени, но често се случва така, че да не попадат лесно на точния партньор. Когато срещнат сродната си душа, нещата им се получават много бързо и тогава нямат никакви пречки, за да бъдат щастливи.

АВГУСТ: Хората, които са родени през август, са големи мечтатели. Те могат да обърнат света, за да постигнат точно това, което са си представяли цял живот и никой и нищо не може да ги спре. Те обичат да си поставят високи цели и да ги изпълняват на цената на всичко. В любовта са много щастливи. Създават големи и сплотени семейства, които са им вдъхновение на всяка една крачка от сбъдването на мечтите си.

СЕПТЕМВРИ: Родените през септември имат много големи сърца. Обичат да дават всичко от себе си за околните и никога не пестят усилия, когато някой им поиска услуга или има нужда от помощ. Често дават пари назаем, което е и грешката им, защото другите ги смятат за много наивни и често не им ги връщат. В любовта откриват своята сродна душа рано в живота и това ги прави много щастливи. Никога не можете да поискате нещо от хората, родени през септември, и те да не направят всичко възможно, за да ви помогнат.

ОКТОМВРИ: Родените през октомври са много чувствителни личности, които често биват наранявани в живота. Намират щастието в своята партньор и сродната си душа, която ги спасява от всички злини. Хората, които са родени през октомври, много лесно се доверяват на другите, а те често се възползват от това. Трябва да бъдат по-предпазливи и да допускат по-малко хора близо до себе си.

Ето каква символика носи ДАТАТА ти на раждане (ЧАСТ 1)

Датата, на която всеки човек е роден, не е случайна и съдбата си знае работата. Всяка цифра си има своето значение и подсказва за това ...

НОЕМВРИ: Хората, които са родени през ноември, често имат свой собствен бизнес, добри доходи и са много успешни в професията си. Те имат нюх, който малцина притежават, за това кое е би сработило добре, къде да вложат парите си и как да изкарат максимума от това. В любовта са много щастливи и винаги получат точно този човек, който искат най-силно.

ДЕКЕМВРИ: Родените през декември са хора, които дават всичко от себе си, за да имат щастлив и спокоен живот. Работят много, никога не се оплакват и се опитват да са възможно най-добри с всички около себе си. В любовта имат няколко неуспешни дълги връзки, преди да срещнат човека за себе си. След това създават големи семейства, имат много деца и това е смисълът, който цял живот търсят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно