Facebook бомба: Мъжете, които мастурбират, могат да...

402548
Facebook бомба: Мъжете, които мастурбират, могат да...
Снимка: Thinkstock

Телевизионният евангелист Мучахид Чихад Хан предизвика истински социален взрив в Турция с твърдението си, че мъжете, които мастурбират, може „да срещнат забременена ръката си в отвъдния живот”, съобщава един от най-популярните турски вестници „Хюриет”.

Невероятното твърдение на Хан е направено на 24 май, в телевизионно шоу по частния канал 2000TV. По време на предаването „евангелистът” отговарял на въпроси на зрителите.

Полезни факти за мастурбацията

Не е ясно дали вече е измислено името на женската мастурбация, но докато го търсят може да се запознаете с някои интересни факти относн...

Конкретното твърдение на Хан е дошло като отговор на въпрос на зрител, който си признал, че онанирал дори по време на свещения хадж – пътуването до свещения за исляма град Мека, което всеки мюсюлманин трябва да направи поне веднъж в живота си. Грях ли е това, попитал човекът.

След като чул обяснението, Хан отговорил, че ислямът стриктно забранява онанизма. „Нещо повече – Пророка Мохамед е казал, че тези мюсюлмани, които „имат сексуален акт с ръцете си”, ще се срещнат с тях в отвъдното, като ще установят, че са бременни (бел. ред. – ръцете!!!)”.

Всъщност въпросът с мастурбацията е обект на много спорове в исляма. В Корана няма категоричен текст относно онанизма, а достоверността на много от словата на Мохамед извън свещената книга за мюсюлманите се оспорва. Повечето религиозни определения за мастурбацията в исляма я посочват като „недобър” акт, а не като „забранен”.

След изявата на Хан по телевизията, куп негови последователи в Twitter го заринали с въпроси от сорта на „Има ли в отвъдното гинеколози за ръце?”, „Разрешен ли е абортът в следващия живот?”, „Значи мислите, че да бременността е божие наказание?”.

Интересно от световната сексуална практика

В световната сексуална практика се случват немалко любопитни неща, които са обект на проучване, вицове или просто споделяния. Част о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com