Финансово нестабилен ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни: Прогноза за всички зодии

14804
Финансово нестабилен ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни: Прогноза за всички зодии
Снимка: Alexas_Fotos / Pixabay

Овен

Ретрограден Меркурий ще донесе новини от минала работа, както и подписването на документи относно заплатите. Положителната страна е, че можете да получите оборудването, за което отдавна сте мечтали.

Телец

Ретрограден Меркурий ще донесе промяна във външния вид, развитие на финансово споразумение или преработка на паричен договор.

Това са зодиите, които ще ви дадат мъдър СЪВЕТ за всичко

Близнаци

Ретрограден Меркурий ще донесе новини за хора от миналото ви, с които сте били свързани чрез работа в интернет или обща представа за миграция, преместване.

Рак

Ретроградният Меркурий ще ви принуди да преразгледате отношенията си в екип от приятели или колеги. Вероятно животът ще ви свърже с приятел от миналото или ще научите важни новини за себе си.

На тези три ЗОДИИ им предстои много късмет това лято

Лъв

Ретрограден Меркурий ще ви принуди да преосмислите плановете си за кариера - може да имате идея, която сте имали преди. Ще ви бъде даден шанс да я осъществите.

Дева

Ретрограден Меркурий ще ви принуди да започнете образование, за което отдавна сте мечтали, или ще ви бъде дадена възможност да завършите започнатото.

Везни

Ретрограден Меркурий ще ви даде възможност да подредите финансите във вашето семейство веднъж завинаги. Преди всичко очаквайте да получите наследство, или новини за голяма сума пари. Възможно е също така да получите информация за планираната операция.

2-те зодии, които отмъщават жестоко

Скорпион

Ретрограден Меркурий ще донесе завръщането на бившия или новини за него. Вероятно можете да научите нещо шокиращо не само за вашите дългогодишни партньори, но и за тези, с които сте имали работа или взаимоотношения. Възможно е също така да има преподписване на трудовия договор, събиране на документи, инициирано от вашия партньор.

Стрелец

Ретрограден Меркурий ще ви донесе завръщането на стар екип или хора от миналото към вашите работни реалности. Вероятно ще наемате хора, с които сте работили преди. Освен това очаквайте възстановяване на сума от покупка на домакински уреди. Също така, за тези Стрелци, които активно се занимават със здравето, ретроградният Меркурий може да ги накара да разрешат проблема със стара диагноза.

Знаете ли коя държава е най-големият производител на кафе?

Козирог

Ретрограден Меркурий ще се разгърне в любовта, децата и личните проекти: първо, бившите ви любовници може да ви се обадят, и второ, ще трябва да се справите с детските документи. За тези, които се занимават с личен бизнес, ретроградният Меркурий ще даде възможност да реализират старата идея - ще получи нов дъх.

Водолей

Ретрограден Меркурий ще се разгърне в недвижимите имоти: вероятно ще трябва да пререгистрирате документ за жилище, земя или изграждане на къща. Освен това вероятно ще искате да продадете стария си дом и да инвестирате в нов – правете това внимателно, защото сега е най-нестабилното финансово време.

Разберете какво е смарт телефон

Риби

Ретрограден Меркурий ще се разгърне в туристическия сектор: вероятно ще отидете на място, където вече сте били, или ще трябва да се срещнете с роднини поради минали събития. Възможни са и проблеми с колата - бъдете внимателни по време на шофиране. За тези, които искат да подновят паспорта си и да кандидатстват по документи, сега е моментът, когато става дума за стари планове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com