Фън Шуй съвети за привличане на пари

9108
Фън Шуй съвети за привличане на пари
Снимка: iStock

Финансовото благополучие тревожи повечето хора. Разбира се, този проблем се решава само чрез реални действия, но за допълнителна стимулация може да се прибегне до източната философия на Фън Шуй.

Китайският начин за привличане на пари и късмет означава уважение към средствата. Паричните потоци трябва да се записват и проследяват. Трябва да общувате с успешни хора, да посещавате светски и културни събития. Всъщност можете да се заобиколите със снимки на вдъхновяващи личности.

Ако спазвате тези правила, парите ви ще се умножат ТРОЙНО

В днешния материален свят борбата за надмощие става все по-жестока, а начините да се натрупат материални блага са всякакви – от н...

С парите трябва да се работи внимателно. Важно е да ги държите в спретнат портфейл. Не ги поставяйте в джобове с набръчкани парчета хартия и не ги поставяйте небрежно в чекмеджето на бюрото ви например.

Всяка банкнота и всяка монета трябва да бъдат внимателно прибрани в портфейл, който също съответства на Фън Шуй.

Този аксесоар трябва да бъде изработен от висококачествен материал, идеално изработен от кожа и боядисан в нюанси на червено, златисто или зелено. Правоъгълната форма е оптимална, както и наличието на специално отделение за монети.

Вътре можете да поставите лист от мента, шушулка боб или изображение на желания артикул, който изисква значителна финансова инвестиция. Много е важно да организирате портмонето, да изхвърлите всякакви други неща и ненужните парчета хартия. Отвън портфейлът ще трябва редовно да се почиства от петна и да се избягва надраскване. 

5-те тайни за богатството на японците

Неслучайно японците са считани за една от най-богатите и успешни нации. Просперитетът им се дължи на тяхното специално отношение към па...

Поставянето на мебелите в апартамент изисква спазване на някои препоръки. Например едно легло не може да "поглежда" към вратата. Смята се, че подобно решение прави човек уязвим, включително по финансови въпроси. Не можете да държите в собствения си апартамент счупени или ненужни неща, само за да спестявате стари вещи /повечето наследени от нашите баби, дядовци/. Това се отразява неблагоприятно на всички области на живота. 

Редовното почистване също е много важно: чистотата активира паричния поток. Прозорците и вратите трябва да бъдат отворени възможно най-често, така че светлината и свежия въздух да изпълват стаите. Добра идея е да поставите на первазите на прозорците растения и цветя, които привличат енергията Чи. Пространството на входната врата изисква специално внимание - то трябва да бъде почистено от всякакви мебели, боклуци и ненужни неща, освобождавайки прохода за финансов поток. Важно е в коридора да има достатъчно светлина и огледалото да не отразява вратата. Когато е възможно, премахнете всички обувки и якета в гардероба. По-добре е да се отървете от рафтове и други предмети, висящи над главата на човек: те пречат на положителната енергия да се движи нагоре. Същото важи и за огледалата, които често се поставят над леглото.

За да царува атмосфера на богатство в апартамента и винаги да има пари в портфейла ви, трябва да използвате определени парични амулети в интериорния дизайн, но в ограничено разумно количество. По правило най-често такива фигури са боядисани в цветове, наподобяващи монетен нюанс: оранжево, кафяво, златисто, метално жълто. Правилните снимки, например водопад или букет от хризантеми, също могат да донесат късмет в дома ви. Въпреки това,  според професионалистите не трябва да избирате Ниагарския водопад, тъй като енергията на такова изображение може да бъде прекомерна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com