Годишен хороскоп 2014 г. - Скорпион

342135
Годишен хороскоп 2014 г. - Скорпион
Снимка: Деси Карчева

Смелост и увереност – това са ключовите думи, с които Скорпионът започва новата 2014 година.  Ще сте изпълнени с куража да посрещнете всяко предизвикателство очи в очи. Не забравяйте, обаче, че силата на духа превъзхожда всяко друго материално въздействие. Именно по този начин ще постигнете Победата. През януари очаквайте промени в личния живот, възможни са раздели, но те ще протекат почти безболезнено и ще са за добро. Нищо, което не ви е нужно няма да остане в живота ви. Битието ви ще се прочисти. Очаква ви промяна и в обкръжението.

През първите дни на януари не пренебрегвайте здравето си. Тези, от вас, които страдат от хронични заболявания не бива да пропускат никаква част от лечението си, а при необходимост веднага се консултирайте с лекуващия ви лекар. Последните дни на януари необвързаните Скорпиони може да срещнат Любовта. Тези от вас, които вече са обвързани нека използват периода, за да подобрят отношенията във връзката си. В тези дни е възможно и зачеването на дете. Ако не планирате подобни промени в живота си звездите ви предупреждават да бъдете внимателни с непознати партньори и да не правите компромиси при използването на предпазни средства.

Годишен хороскоп 2014 г.- Овен

Новата 2014 г. започва с предизвикателства в професионалната сфера за представителите на знака Овен. Настъпва момент, в който много от ...

Февруари ви съветва да се въздържате от активност. Спазвайте правилата и закона и не се изкушавайте да използвате непозволени методи за постигане на целите си. Периодът не е подходящ за съдебни спорове, кредити, действия свързани с данъци и застраховки, както и пътувания в чужбина или сключване на сделки и преговори с чужденци. Добре е да промените режима си на хранене, като намалите мазнините и добавите повече плодове и зеленчуци в менюто си.

Март ще ви дари с духовно и личностно израстване. Това няма да остане незабелязано и вие ще постигнете съответното признание в обкръжението си. Освен това в този период творческото у вас ще е на ниво, така че смело може да го използвате във всекидневието си. Най-добре ще се отрази на дома ви, където времето ще е подходящо за смяната на интериора, както и със смяна на старото с ново. Март ще даде бързи и лесни решения на проблемите, свързани най-вече с любовта. При предизвикателства от страна на децата ви опитайте нетрадиционни и творчески методи във възпитанието. Очакват ви положителни промени в отношенията ви с колегите.

Април е месец за планиране и упорит труд. Спокойно може да оставите по-сериозните си задачи за изпълнение именно през този месец. Тогава ще притежавате дисциплина в повече, а работата няма да ви уморява. Средата на месеца може да ви донесе приятно преживяване под формата на романтичен флирт. Няма опасност да си „загубите“ главата, но и прекалената подозрителност едва ли ще ви донесе позитиви.

Май е силен за партньорските ви отношения – служебни и лични. Лесно ще убеждавате останалите в правотата на идеите си и ще постигнете желаното. Дерзайте за подобряване на финансовото ви положение – именно май ще ви донесе увеличение на приходите. Обвързаните Скорпиони може да бъда изкушени от изневяра в средата на месеца, което би се отразило пагубно на брака им. Добре е в този период да спазвате умереност и да бъдете сдържани в поведението и желанията си.

Това, което искате да направите само за себе си, начина си на живот, постигането на личните ви цели планирайте за месец юни.  Не пропускайте възможностите, които ще ви бъдат предоставени за подобряване на жизнения ви стандарт. Очаква ви кариерно развитие, дори може да заемете по-висок пост.  Всичко това, обаче няма да стане без необходимата за това дисциплина. Периодът е подходящ и за смяна на професионалното поприще.

Годишен хороскоп 2014 г. - Везни

Прекрасните Везни започват годината интензивно,  с усета за необходимостта от промяна. Понякога ще ви се струва, че близките в изо...

Юни ще е забележителен и по отношение за промените в съзнанието ви и духовното развитие.  Ще станете свидетел на необикновени събития, които ще променят възгледите ви за живота, ще активират творческите ви способности и обогатят вътрешния ви свят.

Последните дни на юли може да донесат противоречие с член на семейството от женски пол.

Август е месецът, в който е най-подходящото време да се запишете на фитнес или други занимания, които ще допринесат  за подобряване на физическата ви форма. Месецът е благоприятен и за лечение на представителите на знака, които имат репродуктивни проблеми.

Още в първите дни на септември ще усетите благоприятното въздействие на физическата активност върху организма ви. Здравословното ви състояние значително ще се подобри, а от там ще настъпят положителни промени и във всекидневието ви. Този месец ще донесе промени в семейния живот, които първоначално може да възприемете като отрицателни, но съвсем скоро ще се уверите в тяхната необходимост и полза. Месецът е подходящ за годеж и сватба. Не се страхувайте от предприемането на сериозни стъпки в личните отношения. Във финансов аспект може да поемате рискове и да действате решително, особено в средата на септември.

През октомври за вас ще е най-добре да бъдете по-пасивни. У вас ще напира желание за власт, но има препятствия, с които не сте запознати и така само ще хвърлите усилията си на вятъра. Бъдете дисциплинирани финансово, предвидете повече средства отрано за този месец.  За да запазите мира в семейството си ще трябва да бъдете готови за компромиси.

Годишен хороскоп 2014 г. - Дева

Новата 2014 година започва с необходимостта от преоценка и промяна при Девите. Ще се чувствате притиснати, но това изобщо не е фатално,...

През ноември светът ще е ваш! Личният ви живот ще сбъдва най-смелите ви и съкровени мечти. Близките ви ще ви разбират,  колегите ще работят сякаш само за вас, целите ще се постигат с лекота. Не се колебайте да грабите с пълни шепи от този късметлийски за вас период.

Последният месец на годината ще ви донесе достигането на нови финансови върхове, благодарение на добрата ви форма и съобразителност. Постепенно ще усещате намаляване на напрежението и това ще бъде напълно заслужено, след цялата работа, която сте извършили през изминалите месеци.

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно