Годишен хороскоп 2014 г. - Водолей

242679
Годишен хороскоп 2014 г. - Водолей
Снимка: Thinkstock

Со кротце, и со благо- това трябва да е девизът ви през Новата 2014 година. Още в самата Новогодишна нощ се опитайте да бъдете умерени – в храненето, алкохола и най-вече с пиротехниката. Нека другите да се излагат и гърмят – вие наблюдавайте мъдро и на безопасно разстояние. Защо да бъдете като всички останали, най-добре просто си сипете чаша вино, направете дисекция на изминалите месеци и си пожелайте нещо невъзможно, като напр., да станете още по-умни, отколкото сте!

Ролята на наблюдател и независим анализатор ще е най-удачната за вас през първия месец на годината. Така и така няма ви станат известни мотивите на околните относно някои техни постъпки, така че вместо да се обиждате и реагирате бурно, което ще навреди на имиджа ви, тренирайте търпението и мъдростта си. Избягвайте всякакви интриги и тайни преговори, сега не е моментът за тях.

През февруари ще имате своите възможности за духовно и материално издигане. В своята област дори ще изникне шансът да станете първенец. Способностите ви и работата ви ще бъдат признати и оценени високо. Влиянието ви ще е още по-голямо ако бъдете толерантни към околните и не проявявате неприязън или снизхождение към тях. Пазете корема си и при неясни болки веднага потърсете лекарска помощ.

През март ще изпаднете в състояние, в което ще сте склонни да идеализирате всичко. Ще сте изключително приятни на всички, ще се превърнете в душата на компанията и първи помощник и съветник на нещастните души. Ще вдъхвате вяра на близките си и няма да ги разочаровате, с което ще си спечелите много приятели и поддръжници. Това може да доведе и до благополучие от финансово естество.

През април бъдете внимателни и не се предоверявайте, колкото и мили очи да ви правят. Всъщност към ласкателите ви бъдете най-подозрителни. Може да сте сигурни, че през този месец всяко зло ще е за добро. От вас се изисква само кураж, нещо на което вие сте способни.

През май не си позволявайте да поемате рискове, колкото и да ви е доскучало. Това се отнася за всички сфери на живота. Не правете прибързани стъпки. Обмисляйте внимателно всяка своя стъпка или както е казал народът: седем пъти мери – един път режи. Ако ви стане много търсене, заемете се с дейност, свързана с изкуство, която ви разтоварва психически.

Юни ще ви дари с късмет и възможности за изяви. Отново ще се превърнете в онази неустоима личност, на която всички се възхищават. Няма да има непреодолима трудност за вас, а силата на личността ви ще е за пример на мнозина. Може да използвате този момент за повече срещи и преговори – те със сигурност ще ви донесат полза в дългосрочен аспект. Методите, които ще предложите – смесица от проверени традиции и новаторски подход, ще бъдат уникални.

През юли изглежда е най-подходящото време за почивка. Просто през този месец няма да ви е до работа – ще витаете в облаците, ще ви се иска да мързелувате и да се наслаждавате на удоволствията в живота. Какво пък – заслужили сте си го. През месеца може да ви зарадват и любовни приключения.

Ако сте семейни август е по-добрият вариант за почивка. Отношенията ви с половинката ще са хармонични и вие истински ще се насладите на почивката и времето, прекарано заедно. Ако може да съчетаете и работата, в която преобладават преговорите и общуването – ще постигнете завиден успех.

Септември продължава действието на положителната вълна в преговорите. Способността ви да се разберете с партньорите ще допринесе съществено за нарастване на доходите ви. Може да се каже, че всичко, до което се докоснете ще ви носи печалба. Козметичните процедури при дамите ще имат особено удачен ефект. Колкото повече напредва септември, толкова по-близо ще е късметът до вас.

Октомври също ще е благосклонен към вас. Звездите ви съветват да проявите активност в контактите си с ваши приятели, които живеят в чужбина или с чужденци. Добрият финансов фон се запазва и през този месец. В средата на октомври запазете добрия тон в отношенията си с половинката.

На 10 ноември положете максимални усилия да запазите спокойствие. В противен случай може да се скарате сериозно с ваш приятел или благодетел.

През първата половина на декември сякаш всичко добро, което сте направили през годината ще изсипе върху ви- очакват ви много приятни моменти с любимите ви хора и приятели. С напредването на дните, обаче, е добре да забавите темпото и намалите общуването. Имате нови желания? Чудесно, но засега ги запазете за себе си. Имате достатъчно време, за да помислите как да ги представите на близките си след празниците на 2014 г.

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...