Горчиво! Тези 5 зодии ще надянат брачната халка до края на годината

7017
Горчиво! Тези 5 зодии ще надянат брачната халка до края на годината
Снимка: iStock/Guliver

Време е тези дами да започнат да избират своята мечтана сватбена рокля, празнично меню и, разбира се, младоженец.

Вече е ясно представителите на кои от зодиакалните знаци могат да отидат до олтара през настоящата 2021 година. Водещите астролози споделиха с нас кои ще са щастливците.

Овен

Осем интересни сватбени ритуали, за които трябва да знаете

Бракът е създаден с цел продължаване на рода, и е съюз на противоположностите - мъж и жена, Ин и Ян. Тези 8 сватбени ритуали, някои от ...

Представителите на този зодиакален знак могат да срещнат сродната си душа през 2021 година. Избраниците на дамите Овен няма да могат да устоят на чувствителността и добротата на половинките си. Според астролозите, доверието на дамите, родени под този знак, само ще расте. Изключително важно нещо е да не сте срамежливи да изразявате чувствата и емоциите си смело и открито.

Рак

До края на тази година момичетата Рак многократно ще имат различни възможности да установят връзки с противоположния пол и да създадат нови запознанства. Те ще излъчват положителна енергия. Според астролозите, мъжете ще започнат да забелязват откритостта и общителността на Рака. Дамите, които са нетърпеливи да се оженят, не трябва да се страхуват да направят първата крачка.

Лъв

Лъвовете тази година ще бъдат споходени от ярки любовни преживявания. Звездите обещават на дамите, родени под този зодиакален знак, много интересни срещи и страстни нощи, които могат да доведат до доста сериозни връзки. Представителките на този знак, които вече са намерили своята сродна душа, ще почувстват, че са готови да издигнат връзката си на ново ниво. Те смело ще пристъпят към това.

Разберете какъв ще бъде бракът ви според месеца на сватбата

Месецът, в който сключваме брак, оказва влияние върху продължителността му и развоя на събитията в него. Януари Двойките, които сключ...

Скорпиони

За самотните Скорпиони, които жадуват за истински чувства, звездите предвещават появата на истинска любов едва към края на годината, а именно през ноември. Всички останали месеци могат да бъдат отделени за мимолетни връзки и ярки впечатления.

Водолеи

Очарователните и самоуверени Водолеи ще бъдат истински магнит за мъжете. Те ще постигнат всички свои романтични цели, поставени за 2021 година. Най-важното е да се направи правилния избор и да не губите ценното си време за съмнителни връзки и кандидати. Тези Водолеи, които вече имат връзка, могат да се подготвят как да отговорят на предложението за брак.

Добре знаем, че всяко правило си и има изключения, както и че звездите не веднъж си правят шега с нас. Твърде възможно е и представителките на други зодиакални знаци да бъдат споходени от подобно щастие. Така че, не губете надежда. Никой не знае какво е намислила любовта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com