Грижовният и нежен баща е от тази зодия

2476
Грижовният и нежен баща е от тази зодия
Снимка: https://www.pexels.com/

При избора на партньор в живота, жената често се ръководи само от няколко основни момента: финансовото състояние и социален статус. Всичко това е важно за изграждането на силно семейство. Понякога, обаче не е толкова лесно да се предскаже, какъв съпруг и най-важното бащата е подходящ за наследниците.

Специалистите по съзвездия съветват, когато избирате идеалния баща за потомство, да разгледат по-отблизо неговите зодиакални характеристики. Например, наред с другите, се отличават ТОП-5 представители на Зодиака, които са най-отговорните и свръх грижовни партньори.

Според астролозите тези мъже обожават децата и никога няма да оставят дама в неизгодна позиция:

Телец

Телецът заслужено получава „златния медал“ в този рейтинг. Той е от категорията на онези бащи, които понякога са по-грижовни от майката. Разбира се, представителят на тази зодия е малко скучен, но в същото време изключително търпелив и нежен. Този човек знае точно кога и с какво да храни бебето, кое зърно е добро и кое трябва да се изхвърли. Далновиден, весел, отговорен и умен - за такъв татко може само да мечтаете.

Дева

Представителят на този знак никога няма да упрекне любимата си, че е уморена и не изпълнява "съпружеските си задължения". Той ще нахрани хленчещото бебе през нощта и ще му организира истинско шоу през деня. Такъв мъж няма да се уплаши от новината за попълването в семейството, а напротив, ще даде смисъла на живота. Този господин не бива да се пропуска!

Лъв

Кои са най-бащински настроените зодии?

Мечтата на всеки мъж е някога да стане баща. Да, някои хора биха се пошегували, че предпочитат други неща в живота пред това да бъдат б...

Почетното трето място се заема от Царя на джунглата. Като истински „цар на зверовете“ той е готов да поеме отговорност за бъдещото потомство. Много преди раждането на бебето, Лъвът ще се запаси с памперси и креватче, а също така ще си купи играчки. Мама може с радост да износи сина или дъщеря си, когато е уверена в съпруга си.

Рак

Пука сапунени мехурчета с децата или може бърка оризова каша. Ракът ще направи всичко това, без затруднения и с удоволствие. Въпреки понякога трудния си характер в работата и във връзките, този мъж е чаровен с децата. Може би, единственият недостатък в общуването с наследниците му е прекалената доброта. Лесно е да намотаеш въжета, около такъв баща и в този случай винаги трябва да има строга, но справедлива майка.

Козирог

Независимо от възрастта, Козирогът се държи изключително мъдро и търпеливо в отношенията с наследниците си. Той не се кара, но чете полезни лекции, казва под формата на шеги, но и заплашва с пръст. За този човек броят на наследниците няма значение. Той ще намира време за всички. Рядко, като всички родители, може да бъде малко строг. И все пак, никога няма да се провали и ще е справедлив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно