Хапче ароматизира стомашните газове с ухание на рози

51190
Хапче ароматизира стомашните газове с ухание на рози
Снимка: БГНЕС

Френски изобретател създаде хапче, което не само преборва проблемите с храносмилането, а същото така приятно ароматизира изпусканите стомашни газове, като им придава шоколадово ухание, пише в. "Дейли мирър".

Името на рационализатора е Кристиан Поаншьовал. 65-годишният французин обичал да си похапва обилно с приятели. Но по време на обяд стомасите им се претоварвали и започнвали да изпускат стомашни газове. "Често изпадахме в неудобна ситуация, защото почти се задушавахме, спомня си Кристиан. Това ме накара да изобретя някакво средство, което да ни избави от подобни неудобни ситуации."

Полезни факти за мастурбацията

Не е ясно дали вече е измислено името на женската мастурбация, но докато го търсят може да се запознаете с някои интересни факти относн...

Преди време Поаншьовал разработил хапчета, които превръщат чревните газове в ухание на виолетки и рози, а сега, точно преди Коледа, е пуснал и "шоколадова" серия. Шейсет хапчета се продават на цена от 10 евро.

Те могат да бъда идеален коледен подарък. Таблетките са изготвени от натурални продукти и могат да бъдат закупени от сайта на предприемчивия французин - рilulepet.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com