Хороскоп за декември 2023 г. от Анджела Пърл

7070
Снимки: iStock

Последният месец на 2023 година е факт и нови приключения очакват представителите на зодиакалните съзвездия през декември. Известният астролог Анджела Пърл разказа какво ще се случи в навечерието на Нова година.

Овен

Основното събитие на декември ще бъде ретрограден Меркурий. От 13 декември до 2 януари влиянието на планетата ще диктува своите правила, което означава, че е важно да се откажете от ненужните разходи, да избягвате да купувате техника и да не започвате нищо ново.

Още: Кое е първото нещо, което всяка зодия забелязва във вас

Телец

Няколко планети ще влияят на Телец. От 13 декември енергията на ретрограден Меркурий ще спре да действа, което означава, че трябва да купувате скъпи подаръци и техника през първата седмица на декември. От 5-ти Телците ще могат да намерят щастие в личния си живот.

Близнаци

Основното събитие ще бъде ретрограден Меркурий, чието влияние ще спре финансовите транзакции. От 13 декември до 2 януари астрологът препоръчва да правите неща с префикса „ре“ и да не започвате нищо ново.

Още: Годишен хороскоп за 2024 г. - Дева

Рак

Раците също ще получат поздрави от миналото този месец. Влиянието на ретроградния Меркурий от 13 декември до края на годината ще спре нещата и ще ви принуди да се върнете към това, което преди е било отложено.

Лъв

От 13 декември Лъвовете ще трябва да се справят със здравето и режима. Влиянието на ретроградния Меркурий в 6 дом на хороскопа ще насочи вниманието на Лъвовете към миналото, когато трябва да преправят и променят нещо  в живота.

Още: Последни напътствия за зодиите за декември 2023 г.

Дева

Декември ще бъде месец на промяна. Меркурий, управителят на Дева, ще бъде ретрограден от 13 декември до 2 януари и това събитие ще донесе промени в житейските планове. Астрологът препоръчва внимателно да проверявате документите и да се подготвите за препятствия по време на празниците.

Везни

От 13 декември влиянието на Меркурий ще забави активността и ще обърне внимание на промени, преразглеждане на цели и планове. Енергията на Венера от 5 декември ще ви помогне да подобрите финансовото си състояние и да направите прилична печалба.

Още: Хороскоп за декември 2023 - какво да очакваме от любовта, работата и здравето

Скорпион

От 13 декември не трябва да купувате скъпи неща, включително техника. Венера от 5 декември, насочвайки вниманието към външния ви вид и необходимостта да промените имиджа с , за да внесете щастие в живота.

Стрелец

Астрологът препоръчва да преразгледате ситуацията си, да се откажете от новите начала и да се съсредоточите върху преговори, промени и получаване на финанси.

Още: Тези 3 зодии ще имат най-щастливата си Коледа от години насам

Козирог

Козирозите ще получат добри новини и възможност да променят това, което им пречи да привлекат щастието. Влиянието на Венера от 5 декември ще повлияе по най-добрия начин на настроението ви. Козирозите ще получат добри новини и ще могат да установят отношения в семейната и бизнес сфера.

Водолей

На 5 декември Венера ще има положително влияние върху деловата работа. Водолеите ще получат увеличение на доходите, ако не са мързеливи и бдителни.

Риби

От 5 декември Венера ще повлияе на сферите на финансите и комуникацията, като за Рибите е важно да бъдат бдителни, за да не пропуснат изгодни контакти и печалби. Ретрограден Меркурий от 13 декември ще задържи нещата и ще привлече вниманието към нещо от миналото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com