Хороскоп за запознанства: Kъде да търсите любовта си към различните зодии

7375
Хороскоп за запознанства: Kъде да търсите любовта си към различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са съставили списък с местата, където представители на различни зодиакални елементи могат да намерят перфектното съвпадение.

Мнозина се интересуват много от въпроса къде могат да намерят любовта си. Някой съветва да търсят своята половинка в интернет, други постоянно се съветват с приятели или роднини, а трети се опитват да намерят партньора си на срещи на сляпо. Този процес обаче може да бъде опростен, ако вземете предвид вашия зодиакален знак - в края на краищата, въз основа на индивидуалните характеристики, можете да предположите къде ще бъде вашият идеален бъдещ партньор. Специално за вас водещи астролози изброиха най-добрите места за запознанства за представители на всеки от зодиакалните елементи.

Освобождаване от огън - Овен, Лъв, Стрелец

Поради експлозивната си природа, трябва да обърнете внимание на места с повишена активност, с дух на състезание, където веднага можете да видите най-доброто от най-доброто, смятат астролозите.

„Спортни стадиони, стрелбища, места за различни игри, както и развлекателни събития и шоу програми. Колкото по-активна и безразсъдна е атмосферата, толкова по-вероятно е да срещнете хора с огнена енергия, подобна на вашата “, твърдят астролозите.

Освобождаване на Земята - Телец, Дева, Козирог

Зодиакалните знаци, принадлежащи към елементите на Земята, имат много практични черти на характера. Материалното благосъстояние е важно за тях и наистина всичко, свързано с материални неща, казват експертите по звездите и тарото.

По-добре е да търсите партньор на места, свързани с красота, храна, пари. Кафенета, ресторанти, супермаркети за хранителни стоки, магазини за дрехи, банки, художествени изложби, спа салони, всякакви места за почивка и релакс.

Изпускане на въздух - Близнаци, Везни, Водолей

Въпреки факта, че тези знаци на зодиака са невероятно общителни сами по себе си и могат да се запознаят с всеки и по всяко време, астрологът препоръчва все пак да обръщате голямо внимание на местата, свързани с интелектуални и комуникативни дейности.

Това могат да бъдат научни конференции, изложби, професионални общности, различни обучения и курсове, както и интелектуални игри.

Освобождаване от вода - Рак, Скорпион, Риби

Тези зодии се характеризират със сантименталност и повишена чувствителност. Те се насърчават да посещават места с искрена, емоционална атмосфера - барове, филми, приятелски събирания. Тук те ще се чувстват най-комфортно и ще се отворят по-бързо.

Има нюанси – Раците и Рибите са от естеството на една по-фина умствена организация. Рибите например ще се интересуват повече от кино и музикални концерти. Раците - запознанство чрез роднини. А Скорпионите, поради кипящата им природа, са подходящи за всякакви места за екстремна почивка и забавление.

И накрая, експертите по таро и звезди добавят, че тази информация е обща и, разбира се, всеки има свои индивидуални предпочитания, които трябва да се вземат предвид при избора на идеалното място за среща с половинката им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com