Hyundai HCD-14 Genesis Coupe: Демонстрация на иновативни решения

24797

В Детройт Hyundai показа концептуалния HCD-14 Genesis Concept. Проблемът в случая е, че в името фигурира Genesis, а това е един от най-атрактивните модели в настоящата гама на Hyundai. Атрактивен е и този концепт, но по свой начин. Силуетът е на 4-врато купе, компановка, която използват луксозните брандове. Вратите се отварят срещуположно една на друга. Отзад формите са по-атрактивни и привлекателни, но оформлението на предницата е малко спорно.

RS7 Sportback: На прицел е M6 Gran Coupe

В Детройт Audi представи RS7 Sportback, чийто основен конкурент е BMW M6 Gran Coupe, представен също в „Кобо център” Чет...

Огромният по размери автомобил разчита на 5,0-литров V8 двигател със система Dual Continuously Variable Valve Timing (D-CVVT). Скоростната кутия е 8-степенна автоматична.

Иновативен е и интериорът. Head-up дисплеят проследява движението на очите, а интерактивна 3D технология позволява на водача да не отклонява зрението си от пътя. Само с очи той може да ръководи навигацията, аудиото, телефона и информационната система на колата.

Редактор: Пламен Георгиев

VW CrossBlue Concept: Скоро без concept накрая

Наричат го CrossBlue Concept, но сега въпросът е: кога името ще бъде сменено и ще се премахне уточнението „concept”? Защото...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com