Идеи за оригинални подаръци за Йордановден и Ивановден

14975
Идеи за оригинални подаръци за Йордановден и Ивановден
Снимка: k-e-k-u-l-é / Pixabay

Празници са. А празниците означават не само пълни трапези, наздравици и лъскави подаръци. Те означават внимание. Изненада. Сбъдване на мечта. Ако сте канени на имен ден, забравете за стандартните сувенири, домашни потреби и отвертки. Подарете уникален и оригинален подарък за имен ден. Подарете емоция, спомен, нещо, което оставя трайна следа в ума и сърцето и няма да бъде поредният предмет, поставен на дъното на шкафа. Даваме ви няколко идеи за нестандартни подаръци, които са подходящи, ако познавате добре именика и знаете хобито, мечтите и целите в живота му.

1.       Незабравимо изживяване

Какъв е перфектният подарък за нея според зодията?

Най-вероятно търсите идеалния подарък за своята партньорка, майка или друга важна жена в живота ви. Отново зодиите идват на помощ и в с...

Ако празнуващият ви е достатъчно близък, за да може да си позволите добър бюджет, подарете му екскурзия, уикенд или дори ден на мечтаното място. Може да се кооперирате с други поканени, за да подарите по-скъпа дестинация или дори да му поднесете ваучер, за да я избере сам. На по-далечни познати и при по-скромен бюджет може да изберете по-икономично изживяване. Мечтае да лети? Ваучер за полет с балон е на изключително приемлива цена. Обича реките? Нека е рафтинг. Планинар е? Поднесете му организирано посещение на природни забележителности или пещера. Минутите, денят или дните, прекарани там, където именикът желае да бъде, но никога не е имал възможност, няма да бъдат забравени, а вашият подарък ще донесе вълнение и щастие и ще остави следа.

2.       Пухкав приятел

Ако именикът мечтае за куче, но не е намерил време и начин да се сдобие с такова, подарете му го. Подарявайки пухкава топчица вие внасяте години на обич, веселба и радост в дома му. Единствено следва да сте сигурни какви породи предпочита и са удачни за  жилището му, за да не се окаже с пинчер, а да мечтае за  доберман, както и че наистина иска куче и може да поеме грижите за него. Това не е играчка, а спътник и приятел до живот. Ако сте сигурни в желанията му, действайте. Именикът ще остане очарован.

3.       Култура

Знаете, че празнуващият мечтае да посети конкретен концерт или представление, но няма финансовата възможност да го направи? Подарете му билети, сбъднете мечтата му. Някои концерти могат да бъдат скъпи или да изискват нощувка в далечно населено място. Кооперирайте се с другите гости и организирайте изцяло вечерта, наемайки транспорт или хотел.

Никога не подарявайте ТЕЗИ неща на жените, защото ще ги ядосате

Едва ли има човек, който не обича да получава подаръци. Това важи особено за дамите, които биват глезени от техните половинки. На тях в...

4.       Половинка

Не, не се шегуваме. И не говорим за компаньонка. Ако имате празнуващ приятел или приятелка, които са сами и не могат да открият с кого да споделят живота си, подарете им т.нар. слепи срещи или ги изпратете с друг самотен човек на вълнуващ уикенд. Няма нищо по-запомнящо се и разтърсващо от това да помогнеш на някого на открие любовта.

Ако не познавате добре човека, нищо от посочените няма да се окаже подходящо. Спрете се на хубав алкохол или на вкусни подаръци и спестете на горкия именик труда да се прави на доволен от поредния колан, сервиз или чорапи.

Приятно прекарване и честит празник на имениците!

 

Какъв е перфектният подарък за него според зодията

Коледа все повече наближава, а ние вече сме направили списък с подаръците, които ще вземем или поне основните неща. Ако обаче сте от хо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За какво да използваме мокрите кърпички в ежедневието?

Как се пише: обръщение или обращение?

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Кафеавтоматът – специалистът в приготвянето на неустоимо кафе

7 знака, че тя е влюбена в теб

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com