Жените "преценяват" мъжа за 90 секунди

16159
Жените "преценяват" мъжа за 90 секунди

90 секунди са необходими на една жена, за да разбере още на първата среща дали мъжът, с когото е излезнала, е добър потенциален партньор. От друга страна, представителите на силния пол дават цели 5 минути на една дама, за да ги впечатли. Ако тя не се справи успешно в тези 300 секунди, втора среща няма.

Сайтът за запознанства datewithamate.com анкетирал над 2000 необвързани мъже и жени във Великобритания, които са имали поне една интимна среща тази година. Изследването установило, че жената знае дали ще види отново мъжа, с когото е излязла на среща, само минута и половина след началото на срещата. Това доказва, че мъжете са по-търпеливият пол, тъй като те дават пет минути на жените, за да спечелят сърцата им.

Мъжете и жените обаче ценят съвсем различни неща в партньорите си. За жените характерът е основният фактор, като 41 на сто заявили, че именно той определя дали ще изберат да излязат на втора среща, предаде БГНЕС. Само 28 на сто от мъжете заявили, че характерът е решаващият фактор, а цели 52 на сто от анкетираните представители на силния пол посочили външния вид като основна причина за втора среща спрямо 37 на сто от жените.

Над две пети от участниците в изследването заявили, че редовно използват онлайн сайтове за запознанства, но само 24 на сто посочили, че са уредили всичките си интимни срещи онлайн. 31 на сто заявили, че нито една от срещите им не е била уговорена чрез сайт за запознанства.

Actualno.com

Да простиш изневяра? Възможно ли е?

Какво да направим, ако разберем, че любимата ни половинка ни е предала?! Трябва ли да сложим край на връзката и да започнем на чисто? И...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com