Жените разкриват как изглежда перфектният любовник

11473
Жените разкриват как изглежда перфектният любовник
Снимка: Pixabay.com

Ето как изглежда идеалният любовник според жените:

1. Идеалният любовник трябва да ви иска, разбира се. И не просто да ви иска. Той трябва да знае, че жената прави секс в главата си и да разбира значението на любовната игра, целувките и други привързаности. Той би трябвало да може да достави на жената си удоволствие. Трябва да знае какво харесва и да го направи. Трябва да е страстен, но нежен и внимателен мъж.

Зодиите, които са най-добри любовници

Ето я класацията според хороскопа - но това не значи според уменията! Овен Овните могат да бъдат определени като най-темпераментните ...

2. Добрият любовник не чака да останете сами за секс. Идеалният любовник трябва да ви иска навсякъде, не само зад затворената врата на апартамента или хотела. Вашата връзка е игра. Ако отидете някъде заедно, това трябва да са неочаквани прояви на страст на различни места. Не забравяйте, адреналинът и приключенията засилват вашето преживяване. Веднага щом любовникът спре да ви „пощипва в асансьора“, можете да се разделите.

3. Идеалният любовник не трябва да ви натоварва със своите проблеми. Да използва за това приятелите.

4. Идеалният любовник трябва да прекарва времето си с вас. Не толкова, за да се отегчите, и не толкова малко, че да започнете да се чудите това ли е всичко? Почивни дни. Той трябва да празнува рождения си ден с вас, не е задължително всеки ден, всеки има свой собствен живот, нали? Но трябва да празнува. Вечеря на свещи, ресторант или по-интересното, изборът тук вече зависи от въображението на конкретен човек. Останалата част от празниците ще оставим на семейства и приятели. Но поздравления за Св. Валентин и 8 март са желателни. В крайна сметка вие споделяте легло с този човек и се отнасяте добре с него.

5. Идеалният любовник трябва да ви уважава и ако има друга връзка, трябва да ви каже. И там трябва заедно да решите колко сте доволни от продължаването на връзката и да коригирате графика, ако сте съгласни. Е, ако не, ще бъде по-лесно да останете приятели. Честността е ключът към здравословната връзка. Постепенното сливане и очакването, че всичко само по себе си по някакъв начин ще бъде разрешено, е гаранция за вражда и лошо поведение на жената. Не забравяйте, че жената чувства каквато и да е промяна в отношението си към себе си. Не винаги може да го каже, но винаги усеща, когато „нещо не е наред“ и мухите в главата й започват своята работа.

7 неща, които карат жените да си намерят любовник

Никоя жена не мисли, че ще дойде ден, в който ще изневери на мъжа си. Може би и всяка си казва "Никога не бих...", но във връзките поня...

6. И последното нещо. Идеалният любовник трябва да се грижи за вас и да пази връзката ви. Вместо да мисли, че сте просто приятели и макар да спите заедно, той не ви дължи нищо.

Всичко. При спазване на тези правила има шанс за здравословна и прекрасна връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com