Жилищен комплекс Алера - между града и планината

5849
Жилищен комплекс Алера - между града и планината
Снимка: emblema.bg

„Овча Купел“ е район с богата история. Просъществувала повече от сто години, тази част на София е известна със своята стара баня, третия метродиаметър на Софийското метро, както и с неповторимата си гледка към Витоша. Районът разполага с три здравни заведения, три основни училища, осем средни и четири висши учебни заведения. Едното от тях е Нов български университет. Той се намира в непосредствена близост до жилищен комплекс Алера – многофункционална жилищна сграда в напреднал строеж с общо 173 апартамента, едностайни, двустайни и тристайни.

Цялостна визия на проекта

Жилищният комплекс Алера е проектиран до последния детайл и има за цел да събира в себе си комфорта и удобството. Всичко, което можете да искате от новия си дом, ще бъде на ваше разположение – надземен и подземен паркинг, два магазина и ресторант. Нa крачка от комплекса има просторен парк за разходки, също така и големи търговски вериги - всичко необходимо за дома. „Овча Купел“ е район, в който не падат мъгли, така че ще сте спокойни на пътя и винаги ще имате открита гледка към Витоша.

Повече информация както и иновативният избор на имот със 360° обиколка на сградата може да намерите на сайта Emblema.bg – Жилищен Комплекс Алера.

Комплексът се намира на самата метростанция Мизия/Нов Български университет, откъдето са ви нужни само 10 мин., за да стигнете до центъра на София. В същото време пред вас непрестанно стои възможността да отидете на излет или поход в планината. Туристическите маршрути са с лесно разпознаваема маркировка. Хижи и малки хотели има навсякъде, условията за зимни спортове са добри, както и възможността да се насладите на някой от разположените там исторически обекти.

Индивидуални апартаменти

Именно панорамата на Витоша е един от основните двигатели в проекта на Алера. Независимо какъв обект ще изберете, външните прозорци са високи, дори ъглови, а терасите – достатъчно просторни, но въпреки това самостоятелни, за да ви осигурят необходимото уединение. Основните сгради са две с по два входа на всеки – общо четири. Типовете апартаменти са също четири, разположени на осем етажа височина.

Едностайните апартаменти се намират между втория и седмия етаж. Чистата площ започва от 46.64 кв.м. Това пространство е достатъчно за студенти или за млади семейства. В едностайните апартаменти леглото, кухненския бокс, дивана и всичко останало се намират в едно помещение. За да оползотворите пространството можете да  повдигнете леглото и да използвате мястото под него за бюро или шкаф с дрехи. Като цяло, многофункционалните мебели са идеалното решение. Нужно е само да мислите вертикално.

Двустайните апартаменти са много повече на брой, тъй като те са предпочитаният избор сред клиентите. Повечето семейства си представят дневна и спалня, когато си търсят ново жилище, и двустайните обекти са именно такива. Площта им също варира значително, като също започва от 46.64 кв.м и може да стигне до 80.65 кв.м чиста площ. Въпреки че има само една спалня, този тип жилища са подходящи за четиричленно семейство. Напълно възможно е да разделите на две хола/дневната на две помещения, без да изграждате стена – сгъваеми или висящи врати лесно ще влязат в ролята на временни заграждения.

Тристайните апартаменти също са много желани, тъй като двете спални са с подобни размери. По отношение на квадратурата, те са малко по-големи от двустайните апартаменти. При тристайните холът не е чак толкова просторен, но жилището разполага с два санитарни възела. Тези обекти предлагат повече индивидуалност и възможност за усамотение, особено ако имате по-големи деца или живеете със съквартирант.

Четиристайните са най-големи като жилища и всички се намират на последния, осми етаж. Квадратурата им е двойна спрямо тази на двустайните обекти. Считат се за едни от най-луксозните, не само защото са едва шест на брой, но и защото предлагат спираща дъха гледка към Витоша.

Първи етап на строежа

В момента жилищен комплекс Алера се намира в напреднал етап на строителство и включва застроена площ от 21 000 кв.м.. Проектът е напълно обезпечен от Българо-Американска Кредитна Банка (БАКБ) – това е и банката, към която можете да се обърнете за атрактивен ипотечен кредит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com