Как да подготвите спалнята си за важна среща: Наръчник за мъже

1186
Как да подготвите спалнята си за важна среща: Наръчник за мъже
Снимка: Thinkstock/Guliver

Спалнята е най-личното място и казва много повече за това, което сте, отколкото всички реплики, които сте казали на вечеря. Представянето ви на публично място може да е това, което е накарало половинката ви да се върне при вас, но преживяването, което тя ще получи тук, ще определи дали някога ще се върне. "Жените са особени по отношение на всичките си пет сетива", гласят мненията на интериорни дизайнери. "Затова внимавайте с това, което виждаме, чуваме, миришем, докосваме и вкусваме."

ДОПИР: Време е да извадите хубавите чаршафи

Подобно на бельото, не е задължително всички чаршафи да са луксозни, но имайте поне един хубав комплект, който да използвате с гостите. Това е толкова или повече важно, отколкото всичко останало, което е разгледано в тази статия. След като сте в леглото и сте разсъблечени, чаршафите са цялата среда. Това как изглеждат, как се усещат и как миришат е от огромно значение.

6 неща, които е добре да се знаят преди първа среща

ВИЗИЯ: Осветление и подредба

Разположете стаята си така, че да изглежда, че в нея спи някой зрял човек. Какво е общото между спалнята на 10-годишно дете и общежитието? Леглата са притиснати до стената, за да се увеличи максимално пространството. Това е добре, ако в леглото има само един човек. Но стаите, в които се предвижда настаняване на повече от един човек, винаги включват пространство от двете страни на леглото, за да е лесно влизането и излизането и на двамата.

Чистата стая не е празна стая като на инсценирана снимка, а е организирана. Леглото трябва да е напълно освободено от безпорядък, дрехите трябва да са в коша с пране или в пералнята. Всички вещи, които заемат ненужно място от месеци и прашасват, трябва да бъдат подредени или поставени на подходящо място. Обърнете внимание и на осветлението. Настроеното осветление означава да се осигури достатъчно светлина, за да се виждате един друг, без да се чувствате като в центъра на вниманието. Правилното ниво на слаба светлина действа като мек шепот - приканва към интимност, като изисква физическа близост.

7 съвета за перфектна първа среща

ВКУС: Обмислени помещенията

Привличането на вкуса е прост, но лесно пренебрегван елемент. Купа с ментови бонбони в банята може да помогне, в случай че някой от вас осъзнае, че ястието на вечеря не е било най-подходящото. В стаята си имайте кана с вода и чифт чаши на страничната масичка. Една чаша хладка вода ще бъде особено освежаваща и вероятно необходима след като сте станали интимни. Наличието на вода там ви позволява да останете в момента, вместо да отскачате до кухнята, за да си донесете напитка.

ЗВУК: Музика

Запълнете тишината колкото се може по-бързо, за да намалите неловкостта от типа "добре, тук сме, какво правим", но не вдигайте шум. Имайте предварително подбрана музика или пуснете изпълнител, за който стана дума в разговор по-рано. Избягвайте телевизорът да е включен на заден план или застоялото меню на телевизора. Ако сте сигурни в музикалния си вкус, следвайте инстинктите си, вместо да пускате микса в YouTube. Последното нещо, което искате, е да се пусне поп фолк парчето, което сте слушали по-рано днес. 

Новите "модерни" правила за първа среща!

МИРИЗМА: Чистота

Най-хубавата миризма е на чистота. Това означава, че няма никаква миризма. Започнете агресивна кампания срещу неприятните миризми много преди датата на срещата. Наличието на чисто място за запознанства показва уважение и кара хората да се върнат. Ако мястото ви е мръсно и гадно, вашата дама няма да иска да бъде там отново. Започнете със спалното бельо, канала и мивката в банята, кухненските шкафчета или шкафа с обувки. Уверете се, че не пропускате нищо.

Всички тези мерки и старателно внимание към детайлите могат да изглеждат прекалено много. Но всичко се свежда до това да премахнете разсейващите фактори и да се съсредоточите върху интимния момент и доброто прекарване на времето, което вие и вашата половинка си прекарвате. Става въпрос за намиране на баланс между това да направите пространството удобно и привлекателно, без да го правите стерилно и безлично. Ако се замислите, точно това е, което 5-звездните хотели правят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com