Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да посрещнем Новата 2023 година на Черния воден заек във Фън Шуй?

27 ноември 2022, 20:33 часа

Посрещането на Нова година винаги е много важен и чакан процес. Необходимо е да го направите правилно, за да привлечете повече доброта и положителна енергия в дома си. Експертите по фън шуй споделиха как най-правилно да посрещнем водния заек.

Съвети за почистване са актуални за всяка Нова година, но по въпросите на тънкостите на новогодишната нощ и всичко останало трябва да променяте подхода от година на година. Този път новогодишната нощ ще бъде управлявана от Черния воден заек, така че трябва да сте на ниво с неговата енергия.

Нека бъде енергийна нощ

Можете да отидете някъде да карате ски или просто да се разходите. Седенето вкъщи цяла нощ не е препоръчително. За да привлечем късмет през следващата година, знаците на фън шуй ни казват, че трябва да отделим малко време и енергия за физическа активност. Опитайте се да измислите интересна и разнообразна новогодишна нощ. Определено ще имате време да седнете у дома, но тогава няма да можете да успокоите Водния заек.

20 оригинални и запомнящи се пожелания за Нова Година

Най-добрите подаръци

Най-добрите подаръци за годината на Заека според източната философия Фън Шуй трябва да са свързани със здравето. Например, можете да дадете на човек абонамент за фитнес залата или басейн. Можете също да опитате да дадете някакъв симулатор.

В тази новогодишна нощ ще бъде възможно да се подари здравословна и екзотична храна. Топли напитки според Фън Шуй определено не си струва да се дават.

Можете също да дарите малко дрехи. Основното е да е нещо практично, удобно и наистина важно, а не просто рокля за вечерта или украшение, което човек ще носи веднъж годишно.

Не се препоръчва да давате пари в нощта на 1 януари 2023 г. Това е може би един от най-лошите подаръци, който определено е по-добре да замените с нещо друго.

Нямате планове за Нова година? Ето какво да направите!

Тази новогодишна нощ е полезно да се запознаете

Заекът обича, когато хората общуват и се опознават. Поради тази причина можете да прекарате новогодишната нощ с хора, които не познавате. Възможно е в празничната нощ да успеете да намерите сродна душа или да срещнете човек, който ще бъде изключително полезен за развитието на бизнеса в бъдеще.

Фън Шуй дърво и цветове

Най-добрите цветове са черно, синьо, небесно синьо. Те са идеални за избор на тоалет и за избор на играчки за коледната елха. Най-доброто място за монтиране на новогодишен талисман е здравна или семейна зона.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес