Как ДА привлечете любовта в живота си

9675
Как ДА привлечете любовта в живота си
Снимка: iStock/Guliver

Всички мечтаем за вечна любов с любимия човек, но уви не я намираме толкова лесно, а в много случаи преминаваме през много разочарования преди да я срещнем. Ако сте от дълго време без партньор, вероятно се чудите как може да привлечете любовта в живота си. Начините не са един и два, а хората, които са по-суеверни и вярват в чудесата, се осланят и на по-духовни методи. Какво да носите, за да привлечете вечната любов в живота си?

Смята се, че един от символите на любовта е пеперудата. Тя може да бъде носена под формата на бижу, чанта, върху дреха, мебел, статуетка. Освен че е наистина нежна и красива, тя има магически свойства за привличане на любов.

Талисманът за защита и късмет се определя от рождената ви дата

Датата на раждане е вашият изходен код, той ще ви каже кой талисман не само ще ви защити, но и ще донесе късмет, ще укрепи силните ви с...

В християнската религия символът пеперуда е свързан с възкресението – гъсеницата умира, за да се съживи като пеперуда и да полети. Често е свързвана с душата и нейно олицетворение. Пеперудата се смята за свещен символ в Будизма, почитана е от духовните учители и техните последователи. С прераждането на гъсеница в пеперуда се свързва мисълта, че хората смятат премеждията в живота си за лоши, а те могат да се окажат просто стъпала към едно по-добро бъдеще. Ето защо не трябва да се страхуваме от трудностите, а да ги приемаме и да се учим от тях.

В източните религии пеперудата се смята за олицетворение на дълголетието и любовта. Според древна китайска легенда един момък тръгнал да гони една пеперуда и се озовал насред земите на богат човек. Тогава момъкът щял да бъде наказан със смърт, задето влязъл в земите, но дъщерята на владетеля се влюбила в него и го спасила. Днес в Китай, ако видите две пеперуди да летят заедно, това е знак за любов. Може да си купите такава фигурка. В Япония пеперудите също са символ за привличане на щастието и семейното спокойствие.

Според индианските народи пеперудата е носител на желанията на хората до Великия Дух. Заради тях на някои места в Америка, ако хванете пеперуда, може да ѝ кажете желанието си и да я пуснете на свободата, оставяйки я да го сбъдне. Оттук идва и традицията на сватбите да се пускат пеперуди в края на церемонията.

Според учението Фън Шуй пеперудата е символ на радостта и любовта. Смята се, че ако имате у дома фигурка на пеперуда, е добре да е кристална, за да може да бъде чиста и невинна. Точно такова ще бъде и семейното щастие. Може да я сложите в хола или в спалнята си. Важно е пеперудата да е с лице към стаята, а не към прозореца. Трябва да гледа навътре, за да може любовта да бъде вътре в дома.

Когато амулетът носи проклятие: Какви сувенири е опасно да се носят от чужбина

Известни експерти по въпросите за талисманите и амулетите изброиха сувенири, които трябва да се въздържате да си купувате, и дадоха при...

Двойката пеперуди са още по-силен символ. Носители на любов, семейна радост и стабилни взаимоотношения. Ако сте дама, която е в търсене на любовта, носете бижу с пеперуда върху себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com