Как да разберете бъдещето на връзката си според датите на раждане

7916
Как да разберете бъдещето на връзката си според датите на раждане
Снимка: Pexels

Взаимоотношенията не могат да бъдат предвидени. Но нумеролозите са сигурни, че е напълно възможно да се предположи. За да направите това, просто трябва да знаете числото на вашата връзка. А вашата дата на раждане и тази на вашия партньор могат да ви помогнат да разберете тази цифра.

За да изчислите числото на вашите връзки, трябва да съберете всички числа в датата на раждане вашата  и партньора ви. Например, ако сте родени на 30 септември 1995 г., пресмятането ще изглежда така: 3 + 0 + 0 + 9 + 1 + 9 + 9 + 9 + 5 = 45. Крайната стойност трябва да бъде в диапазона от 1 до 9, така че отново събираме 4 + 5 = 9. Същото трябва да се направи и с датата на раждане на партньора. Накрая съберете числата – вашето и на вашия партньор.

1

Вие и вашият партньор искате да покорите колкото се може повече върхове. И особено материални. Знаете какво искате и как да го получите. Ето защо, понякога между вас възниква дори съперничество. Но това никога няма да доведе до сериозни разногласия. Все пак ще бъдете успешни.

2

Най-точният начин да разберете ще забогатеете ли и кога

Магията на числата крие в себе си не само свещените данни на съдбата, но и ни казва какво ни пречи да постигнем финансов успех и кой е ...

Винаги се слушате един друг. Вашият съюз се основава на доброта, солидарност и взаимно уважение. Затова правите всичко заедно.

3

Най-вероятно сте мислили повече от веднъж, че срещата е предопределена от съдбата. Имате много общи хобита и сте честни един с друг.

4

Вие сте честни един с друг, така че винаги говорете директно, ако нещо не ви харесва. Готови сте да се промените за вашата сродна душа. Вашият съюз е един от силните и надеждни.

Готова е НУМЕРОЛОГИЧНАТА прогноза за 2022 г., чака ви интересна година

Нумеролозите вече са почти готови с всички прогнози и анализи за идната нова 2022 г. – годината на Водния тигър. Нека видим какво...

5

Трудно ви е да се задържите в рамките на връзката. Само като се развивате заедно, можете да успеете. Например, в началото на една връзка, пътувайте заедно или намерете общо хоби, а по-късно се ангажирайте с отглеждането на деца заедно.

6

И двамата ревнувате. Понякога това може да доведе до трудна и болезнена раздяла. Но освен ревността, между вас има и огромна страст. Вашата тайна за щастие е доверие, уважение и свобода.

7

Ето го ТВОЕТО нумерологично число на успеха, то ще ви носи късмет

Всеки има свое любимо число, което според него му носи късмет. Може би на определена дата сте забелязали, че ви се случват положителни ...

Сигурен сте, че срещата ви не е случайна. Между вас няма ревност, неразбиране и комуникационна сложност. Но понякога финансовите проблеми стават причина за кавгите. Ако парите не са на първо място за вас, запазете тази връзка. Вашата тайна за щастие е да се подкрепяте и приемате един друг такъв, какъвто сте.

8

Вие сте противоположности, които се привличат една от друга. Вашата тайна за щастие е да не позволявате на везните да се накланят твърде много на една или друга страна.

9

Вероятно е, че вие ​​и вашият партньор никога нямате достатъчно време един за друг. Освен това, не позволявате на вашата сродна душа да прекрачи границите ви, но и не посягате на неговите. Вашата тайна за щастие е подкрепата и вниманието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com